OUTFIT- Egzotikus minták és a plusz kilók


Biztosan másra sem vágytok ebben a melegben, mint lenge ruhákban szaladgálni. Néha azért jó ha van egy kényelmes és praktikus nadrág is a gardróbban. Vigyázat, a rövidebb fazonú nadrágoknak van pár aranyszabálya:

1. A passzos itt kifejezetten előnyös! Ami térd és boka között ér véget, semmiképp nem lehet bő fazon! 
2. A sötét szín a barátunk! Abban az esetben, ha a lábad formás (és nem X mint az enyém) akkor nyugodtan vehetsz fel világosabbakat is. :)
3. Sarok, sarok, sarok! Mindegy, hogy 4 vagy 8 cm, de ha van rá mód, akkor csináljunk kecses bokákat. 

Ami a blúz mintáját illeti, először nem vonzott annyira, de a próbafülkében már jobban tetszett. Otthon pedig már egyenesen ebben aludtam volna... :) Meg kellett barátkoznom vele, épp úgy, mint az újra visszatért plusz kilókkal. Vicces az élet! Soha nem voltam hiú, de több mint egy éve kezdtem ilyen szempontból (mostani szemmel) rossz irányt venni. Ahogy kívülről fogytam, úgy nőtt a sznobizmus belülről. Mindenki tudja, hogy nincs fény sötétség nélkül, valahogy így tekintek vissza arra az időszakra. Ez mondjuk igaz a jelenre is, de a kilókkal visszatért az a sok gondolat és motiváció amiből a kis szobámban írt, összevágott montázs posztok kinőtték magukat azzá, amit most képviselek. Köszönöm, hogy olvastok és követtek!

Judit







Felső - F&F
Cipő - F&F
Táska - Olasz, bőr
Capri nadrág- H&M+
Napszemüveg - DASOON


Megjegyzések

  1. Szia, néha szoktam nézegetni az oldaladat öltözködési tippekért.
    Nagyon tetszik ez a felső! Szoknyával nem próbáltad? Ez a nadrág nagyon keveseknek áll jól, talán csak pipaszár lábon mutat jól.

    VálaszTörlés
  2. http://partilhas2.blogspot.pt/

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése