OUTFIT - Salut cheri ça va?


Hi Guys! Lately, I’ve found myself wearing a lot of blacks and greys. Once someone told me that earthy colours suited me the best… well, I might have to refute that. I consider myself a ’womanly’ woman, who loves to wear elegant and feminine clothes, that’s why I prefer dark tones and I think black and grey is always a classy choice. No matter the trends, there will always be some pieces that will never go out of fashion, such as pencil skirts and stilettos – they will always remain an obsession of mine. :D This year however a lot of things has changed, I broke out of my comfort zone and purchased a few pairs of jeans, which I had refused to wear before, because I always thought that they looked sloppy and frumpy on me. I came to the conclusion that ’it’s all about what works the best for you’, I mean even us, plus size girls can look gorgeous and chic in denim, you just have to find the right pair, that makes you feel sexy but comfortable at the same time. And there is nothing wrong with adding a little looseness to the outfit - it doesn’t always have to be so rigorous - just like I did today by combining the skirt with my favourite H&M T-shirt instead of a classic button up.  I have to mention this Per Una coat, which I just love. Being a plus size girl, I always have difficulties with finding a faux fur coat that doesn’t make me look like a bear… literally. What I really like about this coat is that, even though it’s thin, it feels very cozy and warm and never the least is flattering for my figure. I hope you like the outfit, have a nice evening everyone!

Sziasztok! Nem tehetek róla, de újabban valamiért csupa szürke és fekete ruhadarabot választok szinte minden nap. Valaki egyszer megjegyezte, hogy a bőrtónusomhoz a föld színek állnak a legközelebb, na ezt cáfolnám. Akkor vagyok igazán önmagam, amikor nőies és elegáns ruhákat viselhetek, ebben pedig a sötét szín az "ütős". Trendek ide vagy oda, a tűsaroknak és ceruzaszoknyának nincs párja! :) Idén kiléptem a komfort zónámból és szerencsére megtaláltam azokat a farmereket is amikben nem slamposnak hanem sikkesnek érzem magam. Pici lazaságot minden öltözékbe lehet csepegtetni, például a mai szetthez direkt nem fekete vagy fehér blúzt választottam, így a kedvenc feliratos H&M+ pólómat vettem fel. Ezt a Per Una kabátot pedig azért szeretem, mert vékony az anyaga, mégis meleg. Nehéz olyan szőrmét vagy bundát találni amiben telt lányként nem nézek ki medvének. :) Remélem tetszik az outfit, szép estét nektek! 








Fotók: Rádi Bálint

OUTFIT
Kabát - PER UNA
Nyaklánc - SHEINSIDE
T-shirt - H&M+
Szoknya - NEW LOOK
Cipő - STRADIVARIUS
Kesztyű - H&M
Táska - BURBERRY 


Megjegyzések

  1. wow!!! so gorgeous; love your coat!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű összeállítás.
    Az a szoknya, a kabát, a cipő, a kesztyű önmagukban is nagyon tetszenek. És a táska? Gyorsan legörgettem, hogy megnézzem, honnan van. Wow, Burberry?
    Lehet, hogy "csak" ügyesen sminkelsz, de szerintem passzol hozzád a fekete. Én azért nem szeretem magamon annyira, mert nagyon sápaszt v sárgít, nem is tudom, mindenesetre nem áll olyan jól. De neked olyan üde arcod van mellette.
    Lényeg a lényeg, nagyon csinos vagy.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó a póló és a szoknya!

    VálaszTörlés
  4. Brutál jó a táskád!!! :-D

    VálaszTörlés
  5. De jó! De a lábad nem fázik?! Én ebben az időben olyan vagyok mint egy medve, vastag zokni, térdig érő csizma, derék melegítő, feszes pamut trikó, meg sál is van :D Barbi

    VálaszTörlés
  6. très chique!
    I really like your city and business look.
    Neumon

    VálaszTörlés
  7. A taska nagyon jo! :) foleg a kesztyuvel! xx

    http://fabulouspeonies.blogspot.fr/

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése