Nyáriruha ajánlatom almától a körtéig

Nem kertelek, és nem puffogtatok közhelyeket ha nem bánjátok. Épp elég maszlagot kapunk a magazinokból, bár tisztelet a kivételnek - lásd Glamour magazin, amiben lassan rendszeresen jelennek meg plus size rovatok- , de még mindig nemtörődömség jellemzi a hazai szakmát. Bevallom én is ellustultam az utóbbi időben, mea culpa.
Összegyűjtöttem az idei kedvenceimet a nyári ruhák közül, amit méretre - igen jól hallottátok!!!- ajánlanék. Ugyanis sem az almák sem a körték nem egyformák, van közte kicsi nagy közepes...Garantálom, hogy ezeknél a daraboknál sokunknak kinyílik a pénztárca a zsebében... =)

42+
Akinek nincs sok takargatnivalója az bátran mutogassa a lebarnult lábait! A rövidke piroska jelmezre hajazó pöttyös rucit inkább azok viseljék, akik magasak és csípőben szélesebbek. ez a ruha a pocakot nem takarni fogja, hanem kiemelni. A kék virágos ruhát dús keblű hölgyek mellőzzék, inkább a korall színű csodás szabású kosztümruha a tökéletes választás számukra. A peplumos búzavirág mintás gyönyörűséget pedig bátran felveheti BÁRKI, ez az én abszolút kedvencem. 

46+
Most pedig adjunk hálát az égnek az A-vonalért és vékony övekért! Ezt is nyugodtan felveheti bárki, akár merészebb színben is, neon övekkel kiegészítve. Jómagam is ebbe a méret kategóriába tartozom, és bár sokat kísérletezek, egy virágos kis ruhával szeretek biztosra menni. A C&A  rucit már be is szereztem fehérben. A neon színekkel csak óvatosan, egy rafinált varrás, fodor vagy pliszírozás segít a kényes színek viselésében. 


52+
A nagyobb méretű hölgyek legtöbbször mell- és csípőbőségben arányosak. Nyugodtan felvehetnek fekete színt ha az anyaga nyárias, és a szép virágokat sem kell mellőzni.  Az átlapolós szabás még mindig nem ment ki a divatból, szép ívet kölcsönöz egy gömbölyű alaknak. Ez a pöttyös kis H&M ruha lehet strandviselet, vagy egy hozzá illő blézerrel akár alkalmi ruhává is varázsolhatjátok. 


Megjegyzések

  1. Szia!
    Nekem lehet kissé érdekes lesz a kérésem, de pl. nekem összeérnek a combjaim, ami azt jelenti, hogy egy ilyen ruhában teljesen kidörzsölődne. Van erre valami jó tipped?

    VálaszTörlés
  2. Szia, a H&M magyarországi üzleteiben kaphatóak 46+ méretű ruhák? Én még sohasem láttam.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nem különösebben érdekes Sziszi kérdése, ez egy elég kényes, de gyakori probléma. A megfelelő dezodoráltság segít a gondon, mert akkor fordul elő gyakran ha meleged van. Egy jó hintőpor vagy deo segít hidd el! :)

    VálaszTörlés
  4. A H&M pedig forgalmaz ilyen kollekciót, most H&M+ a neve,és nem minden üzletükben kapható. Budapesten a Corvinban, a Duna Plazaban, Debrecenben és Pécsett kapható. Ezekről tudok. :)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy méret alapján kategorizáltál, mert persze lehet némi igazság az alma, körte stb típusok tanácsaiban, de ez így mégis megfogadhatóbb, legalábbis számomra.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése