D&G Nyereményjáték

Szeretnétek megnyerni ezt a D&G pólót? Akkor figyeljetek, közös játék következik a Fashion Guide-al December 4. és 9. között!


A Dolce & Gabbana és ezen belül a D&G a világ egyik legjelentősebb divatmárkája, a budapesti D&G üzlet pedig a pesti divatrajongók legkedveltebb célpontja. Az utóbbi időkben a nemzetközi sajtóból átszivárgott hírek szerint komoly változások állnak be a márka életében. 
Mik is ezek a változások?
Mielőtt felülnénk mindenféle kósza híreszteléseknek, inkább hagyatkozzunk a tényekre, melyet maguk a tulajdonosok, Domenico Dolce és Stefano Gabbana hoztak nyilvánosságra. Ezek alapján lehet biztosan tudni, hogy a 2012 tavaszi kollekció az utolsó, amely D&G néven fut, ezután a vonal beleolvad a Dolce&Gabbana márkanévbe. 
A márka tehát nem megszűnik, csak átalakul. A Dolce & Gabbana kollekció kibővül, gyakorlatilag két vonal lesz egyben.
A márkanév megszűnésének oka, hogy a két márka gyakorlatilag egymás konkurenciájává vált. A D&G vonal olyan üzleti siker lett, mely komoly nyereséget termelt a cégnek, ezért is emelik át a D&G stílust a Dolce & Gabbana kollekcióba.
Ezért a 2012 őszi szezonnal kezdődően a budapesti üzlet is átalakul hivatalos Dolce&Gabbana üzletté.
A kollekcióban megmaradnak a D&G-re jellemző fiatalos, friss, lendületes márkajegyek, a kedvelt "D&G darabok". A D&G árfekvés is megmarad, tehát nem kell félni az árak változásától, csak a teljes árskála szélesedik majd ki. 

Nincsen más dolgotok, minthogy válaszoltok nyolc kérdésre, és elkülditek erre az emial címre:
info@fashionguide.hu 


Melyik stílusvonalat emelik át a Dolce & Gabbana kollekcióba?

A többi kérdést a következő oldalakon találjátok:
Larinne
Ourstyle
Festy in Style
Lipstick City
Beango
Clothes for Love

Még több információ a játékról és a márkáról a Fashion Guide oldalon!

Megjegyzések