POLKA.COM

Végre újra jelentkezhetek outfit posttal. Az őszi szezonban mindent pöttyösnek látok imádom bármilyen színben, bármilyen formában. Butaság azzal foglalkozni, hogy milyen minta áll jól nekünk, apró vagy nagy... Egy jól szabott ruha akkor is jól áll majd az alakodon, ha hupilila vagy neonsárga. Felejtsétek el azt is, hogy a csípőtöket el kell takarni combközépig érő felsőkkel. Mindent bele a nadrágba vagy szoknyába! A fontos, hogy az a bizonyos nadrág csinos legyen, szépen takarja a pocit, kiemelje a popsit. Szokatlan szóhasználat ez tőlem, de most ez jutott eszembe. A fotózáskor főként a hatvanas évek stílusa inspirált, de épp annyira befolyásolt a fotósom Ági is. Köszönet neki!













Pöttyös felső - Debenhams Principles
Farmer - C&A
Klumpa - New Look
Hajcsat - H&M
Táska - Vintage
Fülbevaló - homemade
Fotós: Agnes Domany Photography http://www.gidomni.blogspot.com/

Megjegyzések

  1. Pénteken egy olyan szuper, pöttyös szoknyát vettem az M&S-ben.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos vagy, jól áll a betűrt farmer és külön ki kell emelnem a fülbevalód, annyira tetszik.

    Viki, muszáj megkérdeznem, hogy hol voltál M&S üzletben?

    VálaszTörlés
  3. A Wentendben voltam. Gondolkoztam, hogy bemenjek-e, mert itthon általában 18-as náluk a legnagyobb méret, én meg annál nagyobb vagyok, főleg mellben.

    De bementem, mert nadrágot és szoknyát tudok azért náluk venni, amikor mázlim van. Ez egy rugalmas, de erős anyagú cső fazon. Fekete és sok kis fehér tűpötty van rajta. Egyszerűen imádom.:) Attól függően, hogy mit veszek fel hozzá az elegánstól a buli öltözékig is jó alap. Bekerült a top 5 kedvencembe.:)

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó ez a farmer a pöttyökkel!!!tudod az 50-es éveket is szeretem:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése