Mad about the Mad Men

Beth a mintafeleség, Ms. Holloway a férfiak kedvence, Peggy a törtető
Rákattantam a Mad Men sorozatra, ha valaki nem tudja miről van szó, itt megnézheti. Elvarázsoltak a hatvanas évek stílus jegyei, a középmagas sarkú cipők, tányérszoknyák, mintás ruhák, magas derekú szoknyák és nadrágok. Nem beszélve a korabeli életstílusról, ahogy az irodában koktéloztak, dohányoztak és gátlástalanul flörtöltek, mindezt diszkréten és stílusosan. Az én kedvenc karakterem Peggy a törtető lány, aki nem az akkori nőideálnak próbál megfelelni, mint titkárnőcske. Azért ne feledkezzünk meg Ms. Holloway-ről sem, aki bokától nyakig begombolva sem tudja elrejteni nőiességét. Miért is tenné?

Az Etsy oldalon böngészhettek, vásárolhattok, vagy akár ihletet meríthettek egy általatok megálmodott ruhához. Nem olcsó mulatság eredeti korabeli ruhákat vásárolni, de azt ajánlom nézzetek szét a nagyszülők szekrényében is. Higgyétek el Magyarországon is így öltözködtek sokan akkoriban. Egy kis átalakítás, vagy szabás "lopás" és máris kész a vintage viselet!


Képek:
http://www.etsy.com/people/blouse?ref=ls_profile
http://www.etsy.com/people/bluebarnvintage?ref=ls_profile
http://www.etsy.com/people/SweetMoonlightShop?ref=ls_profile

Megjegyzések

  1. Érdekes lenne egy Christina Hendricks hosszabb poszt ő azért igazán szexi curvy :)

    VálaszTörlés
  2. így igaz nagyi gardróbjában csodákra lelhetünk:):):)

    VálaszTörlés
  3. Szia, erről te jutottál eszembe: http://m.divany.hu/trend-rovidhir/2011/06/29/augusztustol_kaphato_a_mad_men_ruhakollekcio/
    Szép napot :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése