ETALON

Lányok! Nézzetek rájuk! Szépek, csinosak. Nem azért mert karcsúak, nem bizony. Látszik rajtuk, mennyire jól érzik magukat a bőrükben. Nekem ők az "etalon". Míg másokat elbizonytalanítanak, engem arra sarkallnak, hogy azt tegyem amit ők. Mottóm mint mindig: "I love fashion and size can't stop me!"
Ki érez hasonlót? Tessék kézzel inteni:)...
Macey Long
Louise O'Reilly
Sarah Slick
Robyn Lawley
Chanel Taylor

képek: madisonplus.com

Megjegyzések

  1. Igaza van, tényleg gyönyörűek :) nekem is az ilyen képek adnak erőt a mindennapi működéshez :))

    VálaszTörlés
  2. Jó látni, hogy nem kell feltétlenül 36-38-as mérettel rendelkezni ahhoz, hogy ilyen csodásan mutass a képeken!:))

    VálaszTörlés
  3. :O Eltűnt egy hozzászólásom, vagy csak én nem látom?
    Na, akkor még egyszer: azt írtam, hogy mikor ilyen dögös csajokat látok, újra embernek érzem magam én is. (Egy betegség következtében híztam 18 kilót, ami rendesen betett az alakomnak, meg az önbizalmamnak is).:(

    Szeretem a blogod -ahogy Tylsa írja- kell a mindennapi működéshez! :)

    VálaszTörlés
  4. Jah, és még csak annyi, hogy Chanel Tayloron-on az a ruha...
    Apáááám! Kell egy olyan ! :D

    VálaszTörlés
  5. Kedves Deni!
    Nem tudom hova tűnt, én elvileg mindent látok, de csak ez a kettő hozzászólásod van. Igen az a ruha nagyon szuper!! "Egyszerű-nagyszerű":))

    VálaszTörlés
  6. ez a kis önbizalomdopping most nagyon jól jött:)

    VálaszTörlés
  7. Halli! most leltem a blogodra és nagyon örülök! Nagyon szeretem a divatot, de sajnos kevés cikk foglalkozik azzal, h hogyan öltözzenek a ducik:)
    Nekem a szemüveges csaj szerkója nagyon bejön.:)

    VálaszTörlés
  8. Ezek mind szép és csinos lányok,de szerintem illúzió azt gondolni,hogy minden méret "szép."
    Pl. Sokszor plus size-nak titulált nők egészséges,csinos méretekkel rendelkeznek,míg ebbe a kategóriába esnek olyan divattal foglalkozó nők is,akik korántsem azok. (Lásd.:Beth Ditto szerintem elég jól bebizonyította,hogy hiába van az egója,s lehetősége arra,hogy bármit felvegyen,szerintem visszatetsző hatást kelt.)
    Szóval nem kéne egy esztétikai csoportba venni egy 42-es méretű,és egy 50-es méretű nőt,mert a társadalom nem fogja róla ugyanazt gondolni,így ez csak újabb illúziókat fog szülni. (Ahogyan az is,hogy rengeteg sovány,de csúnya arcú,ízléstelen lányt titulálnak jó nőnek - de a korszellem miatt megengedhetik maguknak az ilyen jellegű illúziókat is.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Irma!
      Én nem úgy látom a világot, ahogy a társadalom. Nagyon elszomorítanak az ilyen vélemények, főleg ha nők írják. Láss a saját szemeddel, ne a többségével. Szerintem az az igazi illúzió, mikor a női társadalommal elhitetik, hogy csak akkor ér valamit, ha olyan non stop mint egy címlaplány.
      Szép napot!
      Judit

      Törlés

Megjegyzés küldése