Nem mind ápol, ami eltakar!

Végre találtam ruhát a szombati esküvőre amire hivatalos vagyok, kissé bő fazon, de már kitaláltam, hogyan teszem viselhetővé. Vásárlás közben eszembe jutott egy régi mondás, miszerint a ruha ápol és eltakar. Nekem, hogy őszinte legyek, a könyökömön jött ki már gyermekkoromban is. Óriási tévhit a telt lányok körében, hogy a bő ruhák minden esetben hasznunkra válnak, ha épp nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Tudom, tudom, az A-vonalú ruha sem egy non stop viselhető dolog, így összeszedtem pár tanácsot, amit ha megfogadtok, csinosak és ellenállhatatlanok lehettek egy bő pólóban is. Többen írtatok is nekem ebben a témában, úgyhogy tegyünk pontot a dolog végére, egyszer és mindenkorra! 

LAPOS vs. MAGAS

Mindenképpen alkati kérdés a magas sarok viselete, akinek alma formája van vékony lábakkal, az nyugodtan megengedhet magának egy sarut a bővebb ruhákhoz. Természetesen nekik sem árt egy gyönyörű magassarkú cipő, de néha előnyt élvez a kényelem. Vékony bokához vehettek fel pántos szandált is, de ami a legtutibban nyújtja a lábatokat, az egy nude cipő, amiben végtelennek tűnik majd a virgácsotok. 

VASTAG ÖV vs. VÉKONY ÖV

Minden esetben a vékony övet ajánlom a lányok figyelmébe, ugyanis az hangsúlyozza a keskeny derekat a legdiszkrétebben. Némely alkalom megköveteli a vastagabbakat, például a bővebb szoknyák esetében nagyon is praktikus egy igazi retro nagy csatos öv. Az alaktalan oversize ruháknál a hosszú, megkötős anyag övek jöhetnek számításba, sokkal finomabban hangsúlyozzák, hogy azért van forma, és domborulat a ruha alatt. A bátrabbak öv nélkül is felvehetnek egyenes fazonú ruhákat, a lágy esésű anyagok jól mutatnak a telt idomokon. 


HOSSZÚ vs. RÖVID

Ez teljes mértékben szabadon választható! Mondjuk az elől rövid, hátul hosszú fazont azoknak ajánlom, akik nem tartják vastagnak lábaikat, ugyanis az teljesen arra helyezi a hangsúlyt. 

UJJATLAN vs. HOSSZÚ UJJ 

Sokunknak közös problémája a karunk petyhüdtsége, de nyár van, és hála pár okos ruhatervezőnek, frappáns megoldásokkal élvezhetjük az ujjatlan ruhákat! Bátran mutassátok meg magatokat csajok! 








Megjegyzések