Kerekded barát kis feketék


Mindenki ismeri Karl Lagerfeld már-már kőbe vésődött mondatát, hogy a kis feketében soha nem lehetünk se alul, se túlöltözöttek. Ebben maximálisan osztom a véleményét. Miért is jó nekünk egy ilyen ruha? Elsősorban a legkönnyebben variálható darab a világon, teljesen mindegy, hogy munkába vagy bulizni mész benne, a kiegészítőkön múlik minden. Ezzel együtt költséghatékony is, hisz ha ügyes vagy, akár 4-5 teljesen különböző szettet is kreálhatsz az alkalmaknak megfelelően. Íme pár nagyon praktikus és jól kihasználható ruha, amiket tiszta szívemből tudok ajánlani. 

RAFFOLÁS
Az egyszerű, de nagyszerű.

Minden "kezdőnek" ez a H&M+ ruha a kötelezően beszerzendő darab, elérhető áron, elérhető közelségben, és a legegyszerűbb fazon. A képre kattintva megtekinthetitek a pontos árat, sajnos a magyar oldalon nem találtam, de a debreceni üzletben élőben volt szerencsém látni. A raffolás szépen kiemeli a csípő és derék közötti különbséget, én egy zakóval és vastag harisnyával, na meg szimpla magassarkúval hordanám. 

CSIPKE
A nőiesség magasiskolája. 

Íme egy olyan anyag amivel nem árt vigyázni néha, ugyanis egy kerekded nő végtelenül szexisen néz ki benne, ha akarja, ha nem. ;) Mivel a csipke jótékonyan kiemeli a domborulatokat, a legideálisabb választás egy olyan fazon, ahol a ruha ujja, esetleg dekoltázsa diszkréten áttetsző. Szerencsések a magyar nők, ugyanis ezt a ruhát végre itthon is megvásárolhatják az új magyar plus size márka, a ZAANA jóvoltából. Nem egy olcsó darab, de az ünnepek előtt és a báli szezon közepén nagyon jó befektetésnek tartom, a képre kattintva irány a webshop. 

SEJTELMES SIFON
Mindent a szemnek. 

Zseniális megoldás mindazoknak - többek között én is ebbe a táborba tartozom - akik szeretik a titokzatosságot, szeretnének vonzónak tűnni anélkül, hogy túl sok "bőrt" mutatnának feleslegesen. Arról nem beszélve, hogy egy ilyen hosszú ujjú ruha dögös, és mégsem kell aggódni a legkényesebb testrészünk, a karunk miatt. :) Megtaláljátok a Navabi oldalán, és remélem hamarosan a szekrényemben is. :D

SLICCELÉS
Hangsúly, ott ahol csak akarod. 

Végre megkaparintottam ezt az Asos Curve ruhát, kimondhatatlanul boldog vagyok. Alig várom, hogy megmutassam nektek, igenis be lehet vállalni egy ilyen merész fazont, neked kell tisztában lenni azzal, mi a tested azon része amire büszke vagy. Gömbölyű lányoknak ezt kizárólag hosszú ruhák esetében ajánlom, mutathatod a hátad, esetleg a karod, vagy a lábad, azt amire büszke vagy. A többi testrészed viszont legyen eltakarva, esetünkben különösen érvényes a kevesebb néha több elv. Még mindig van ebből a csodából, katt a képre. 

A-VONAL
Az örök. 

Az IGIGI mestere ennek a fazonnak, hisz tudják, mitől döglik a légy. Az egyik legrégebbi plus size márka elég tapasztalatot gyűjtött az évek alatt, és ez az egyik ikonikus ruhájuk. Ez kortól, alaktól és súlytól függetlenül mindenkinek jól áll. :)

Megjegyzések