Glamour Women of the Year 2014 Nomination - Best BloggerKedves olvasók! Óriási megtiszteltetésben van részem, ugyanis - hála Nektek -  jelölt vagyok a 2014-es Glamour Women of the Year legjobb blogger kategóriájában. Nehezen kifejezhető, amit érzek, évekkel ezelőtt, mint kívülálló szavaztam kedvenceimre és figyelemmel kísértem az eseményeket, most pedig a szerda hajnalom azzal kezdődött, hogy a benzinkúton az újságos standon szembetalálkoztam a fényképemmel. A jelölés önmagában is nagy elismerés számomra, és hálás vagyok a bizalomért, amit nekem és a munkámnak szavaztok lassan négy éve... hihetetlen, hogy telik az idő! :)
A díjátadó márciusban lesz, addig nincs más hátra, csak a szavazás amit ezen a linken tehettek meg, a blogger kategóriát az ötödik oldalon találjátok. Rengeteg nyereménnyel készült a magazin, pár kattintás és közületek bárki megnyerheti a 100.000 Ft-os fődíjat. 
Köszönet mindegy egyes szavazatért és büszke vagyok rá, hogy a telt lányokat egy ilyen rangos eseményen képviselhetem! 
Megjegyzések

  1. Szia! Mikor lesz a gála? És hol? Nem mintha be akarnék menni, csak kíváncsi vagyok az ilyen kulisszatitkokra.. :) Egyébként szavaztam Rád, jó a blogod ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése