Öt optikai trükk a homokóra alkatért



Ha valaki megkérdezné, hogy mi lenne az egyetlen egy dolog amit változtatnék a testemen, az biztosan a testalkatom lenne és nem a súlyom. Homokóra alkatot sajnos edzéssel és diétával nem lehet elérni, a műtétekben pedig elvből nem hiszek. Az "álom test" számomra ez a forma, de a genetika másképp döntött. Most megosztom veletek a tapasztalataimat, és elhihetitek, ezeket alkalmazva karcsú derekatok és kerek csípőtök lesz! 

MAGAS DERÉK 
Egész életemben inkább szoknya párti voltam, de az utóbbi időben kiléptem a komfort zónámból és elkezdtem nadrágokat hordani. Tapasztalatom szerint, szinte nincs más olyan ruhadarab amitől kerekebb csípőd és feneked lesz, mint a magas derekú fekete nadrág. Aki bevállalósabb az világos színben, vagy mintás változatban is kipróbálhatja. A lényeg. hogy mikor viseled ne olyan felsőt vegyél ami eltakarja a hasadat, egy belehúzott póló vagy blúz épp elég, ha zakót is veszel fel. 

VÉKONY ÖV
Praktikus, csinos és változatos! Gyűjtsetek be minél több színt, és mintát, roppant kifizetődő, ugyanis egy ilyen öv nem kerül többe 1500-2000 Ft-nál. Míg a vastag övek szinte "direktben" vágják ketté az ember alakját, addig a mell és csípő közötti részt a keskeny vonalakkal tehetjük finoman íveltté. Tudom ajánlani a H&M, F&F és Asos üzleteket, a pontos méretet vegyétek figyelembe, ha bevág, akkor semmit nem ér az egész. 

DEKOLTÁZS
A szív dekoltázstól elegánsabb kerekítő forma nem létezik. Ezt azért csak elhihetjük Grace Kellynek is! :) Ne feledjétek, azért mert van cici, még nem kell a kirakatba tenni mindent azonnal. A titokzatosság nyerő!

KONTRASZTOS RUHA
Amikor a ruha nem csupán alakformáló, de a színében is megrajzolja az általad kívánt formát, akkor nyert ügyed van! Ilyen ez a Scarlett&Jo Powerfit ruha, amit itt tudtok megrendelni a szivárvány minden színében. Szerintetek eleve ilyen az alakom? Ez nem photoshop, még csak nem is plasztikai műtét, inkább érzéki csalódás, de pozitív értelemben. :)

PEPLUM TOP

Egyszerű, de nagyszerű, még mindig! Hálás köszönet a peplum fazonért minden tervezőnek... Akinek egyenes a dereka, vagy nagyobb melleket szeretne, annak ez a tökéletes választás. Ráadásul, ha erre vesztek rá vékony övet, az eredmény önmagáért fog beszélni. 



Megjegyzések

  1. Én úgy szeretem a homokóra alkatú nőket nézegetni, olyan szépek szerintem :) Ha girhesek akkor is, ha gömbölyűek, akkor is :)
    És jó, hogy írtál megint :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése