OUTFT - Shop my look on Blogger Shopping Day


Üdv mindenkinek! Ez a hét is hamar elrepült, szinte észre sem vettem és már itt a hétvége. Az utóbbi napokban mást sem csináltam, csak a ruhatáramat igyekeztem rendezni. Ilyenkor lehet ötvözni a melegebb nyári ruhákat az ősziekkel, nehéz volt eldönteni mi marad a szekrényben, és mi kerül zsákba és dobozba. Viszont van valami ami miatt rengeteg hely marad idén a téli cuccoknak a szobámban! Alig vártam, hogy megoszthassam veletek ezt a régóta szervezés alatt álló eseményt. Egy hét múlva, Szeptember 14-én egy egész napos rendezvény keretében találkozhattok több magyar divatbloggerrel, sőt még vásárolhattok is tőlünk! A BLOGGER Shopping Day  részleteit itt találjátok https://www.facebook.com/events/196565870517729/?fref=ts , és szinte minden közösségi oldalon nyomon követhetitek a #bloggerdayHUN hashtag segítségével. Többek között ez a nadrág is a kínálatomban fog szerepelni. ;-) A hangulatért az Iskola nevű szórakozóhely felel, lesz zene, sok kedves ember és kerekasztal beszélgetések. Gyertek el, nagyon szeretnék találkozni Veletek, hisz nem csak vásárolni lehet majd, de öltözködési tippeket is szívesen adok bárkinek aki kéri! 
Az alábbi outfitet már láthattátok ezen a héten a Glamour magazin oldalán, de ez volt a heti kedvencem, így szerettem volna részletesebben megmutatni. Az a jó ebben  a blúzban, hogy a kiegészítőktől függ milyen szín dominál rajta. Amikor farmerrel vettem fel, szinte az egész kékben tündökölt, de ezzel a krémsárga nadrággal a meleg színek is szépen kirajzolódnak. Világos alsótól ne tartsatok, de ha kényelmetlenül érzitek magatokat, válasszatok olyan felsőrészt ami combközépig ér. Remélem találkozunk egy hét múlva! :)




SHOP THE LOOK


Megjegyzések

  1. szia!
    most találtam rá az oldaladra (én viszonylag vékony lány vagyok), viszont az egyik legjobb barátnőm kicsit ducibb és neki keresetem ruhákat, blogokat...
    nagyon őszintén mondtam, iszonyat csinos vagy és nagyon jól öltözöl! amikor néztem az oldaladat a barátom pont hazaért és ő is bele nézett(neki mindig inkább a vékonyabb lányok tetszettek), de ő is azt mondta h nagyon csini vagy!
    úgyhogy tutira ajánlani fogom a barátnőmnek, meg én is rákkantintok az oldaladra h ötleteket csórjak el tőled!
    Anna (25)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése