Vásárolj az alkatodnak megfelelően - SZOKNYA


Mikor a boltokat járod, sokszor gondolsz arra, hogy te jó ég, csak lássak címkéket 44,46,48-as feliratokkal? Ezek után pedig jön a csalódás, hogy tetszik a ruha, de persze nincsen belőle maximum L-es méret, és még csak a dereka sem gumírozott. Réges-régen még elmorzsoltam ilyenkor pár könnycseppet, sőt mai napig felül tud rajtam kerekedni az az érzés, hogy nemkívánatos személy vagyok az üzletekben. Ezt megelőzendő, felkészülten kell érkeznünk az üzletekbe, és direkt az alkatunknak megfelelő fazon után kezdjünk el kutatni elsőként. Mivel itt a nyár, gondoltam kezdhetünk a szoknyákkal, én amúgy is a nőies stílust pártolom. 

ALMA
Jómagam az alma és körte alkatok között mozgok, így eléggé nehéz az öltözködés. A homokóra lenne számomra az álomalkat, de ami késik nem múlik! Viszont nektek pedig szoknyákat ígértem, na lássuk is a felhozatalt. Ennél a típusnál a kerek felsőtest jellemző és a szerencsésebbek lába vékony, amit szépen lehet mutogatni. Amit ajánlani tudok, az az egyenes szabás, de mindenképp valami lenge, könnyű anyaggal párosítva. Miért? Amikor sétálsz, a szoknya mozgása kölcsönöz majd nőies vonalakat a testednek! A hosszanti minták sem ártanak, de a felsőd legyen világosabb színű a szoknyánál mikor hordod.  ;-)
Navabi

Asos Curve

KÖRTE
Szerintem ezeknek a csajoknak van a legkönnyebb dolga, de komolyan. Mikor kevesebb voltam 10 kilóval, körülbelül ilyen volt az alakom, és rengeteg fodros blúzzal tankoltam fel a ruhatáramat. Elég, ha mellé egy ceruza vagy A-vonalú szoknyát felveszel, és a felsőtestedet ezekkel teheted arányossá. Aki nem szereti kihangsúlyozni a popsiját, annak a sötétebb színeket ajánlom. Ezt az Evans fekete szoknyák külön körte alkatra ajánlják. 
Evans
Principles

HOMOKÓRA
Benneteket lányok, tudnotok kell, hogy nagyon irigyellek! Ha még egyszer sorban állhatnék a jó Isten előtt mikor a testalkatot osztogatták, biztosan ehhez ragaszkodnék. Szinte bármit felvehettek, viszont a rövid, A vonalt kerüljétek, mert attól kis töltött galambok lesztek. A legszűkebb mintás szoknyákat hordanám a helyetekben, és vadmálna vagy neon színeket. 
Asos Curve
Zara

SZÖGLETES
Nincs más cél az öltözet kiválasztásánál, mint nőies csípőt és combot varázsolni. Ehhez a legjobb eszköz a már két éve hódító peplum! Próbáljátok meg minden reggel a tükör előtt erre koncentrálni! A vékony övet is tudom ajánlani mint karcsúsító eszközt, de csakis a vékonyat! 
Navabi
Mango

Size can't stop me!





Megjegyzések

  1. Én mindig próbálom, de sosem sikerül eldöntenem, milyen alkat vagyok. Esetleg alma? Vagy szögletes? Talán egyszer rájövök. :)
    Mona (happypluslife.blogspot.com)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt beírod a méreteid, és elvileg segít! :)
      http://www.shopyourshape.com/

      Törlés
  2. Az asszimetrikus szoknyák melyik típusnak, illetve kiknek állnak jól? Annyira szép darabok jönnek velem szembe, amikor vásárolni megyek, de eddig még nem mertem ilyet venni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nehéz szépet találni, nekem sem volt könnyű! Ezt nem merném kifejezettem ajánlani, mert nincs benne sok tapasztalatom. Viszont ha a lábaid formásak akkor mehet a dolog, asos oldalon nézz szét!

      Törlés
    2. Igen, nehéz, ráadásul alacsonyabb is vagyok. Nem ilyet találtam, mint a tiéd, hanem olyat, aminek oldalt van a hosszabb része. Köszi, majd szétnézek ott is. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése