OUTFIT - Ethnic Overall

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek! Úgy alakult, hogy ebből a 3 napból végül kettő és felet nem dolgozom, szóval hazautaztam a szüleimhez Kocsordra végre. Tegnap össze-vissza esett az eső, én pedig nem szeretek esernyőt hurcolni magammal, így felvettem a filc kalapom. Szerencse, hogy picivel nagyobbat vettem, mert így nem szorul a fejemen és nem teszi tönkre a frizurámat. Viszont a lényeg a képeken a fehér nyári ruhának indult overál, ugyanis eredetileg azt akartam venni, de helyette beleszerettem ebbe. Soha nem voltam nagy rajongója az "ethnic" mintáknak, de valamiért ebben a formában megtetszett. Egy szó mint száz, kényelmes, divatos és plus size barát viselet! 









OUTFIT
Overál - Next
Dzseki - H&M+
Kalap - H&M
Cipő - Humanic
Táska - Orsay
Nyakék - Bijou Brigitte

Megjegyzések

  1. Tetszik a szett!
    Ép tegnap találtam én is egy nagyon jó fazonú ethnic mintás gatyót a C&A-ban.

    VálaszTörlés
  2. Lovely jumpsuit! I'm yet to find a jumpsuit that fits me perfectly like this one does you, they always look funny on me lol. And I've been searching for a hat exactly like yours...gonna go check h&m tomorrow hopefully they have it in debrecen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Go and check it, because I bought this in Debrecen!! This is my second overall that fits, the other one is also black. I found this in a second hand shop in Debrecen. ;-)

      Törlés
  3. Nagyon csini vagy szívem, és a képek is szuperek lettek. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi baby!! Elég gyorsnak kellett lennünk, épp kisütött a nap mielőtt lement. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése