Öt optikai trükk a vékony lábakért


Sok emailt kapok ezzel a témával kapcsolatban, mert ugye nem mindenki egyforma alkat. Bár még nagy mellekre nem kaptam panasz levelet :), de vastag vádli, boka, comb és társai már jelentkeztek. Ebben a bejegyzésben kiemelném azt az 5 legfontosabb és egyszerűen beszerezhető dolgot, amivel optikailag akár 5 centit is vékonyíthattok a lábaitokon! Komolyan beszélek, én mindig használom ezeket a trükköket, el sem hiszik sokan, hogy a méretem jelenleg EU46-48. Sőt, ha a tippek közül kettőt egyszerre alkalmazol, akkor nyakig érő lábaid lesznek! 


MAGAS SAROK 
Az első tippem, és egyben az alapja az egész hosszú láb folyamatnak nem más, mint a cipősarok. Húzzatok fel magassarkú cipőket, ha lehet hegyes orrú legyen, mert az keskenyíti igazán a lábat és a bokát! Tudom, hogy nagyon nehéz benne járni, de én is ugyanúgy szenvedek mint ti, csak megtanultam tűrni (vagy csak több koktél iszok a buliban)... Kifejezetten kezdőknek ajánlatos egy közepes sarokkal indítani, ezt a fazont mai napig hordom én is, főleg mikor biciklizek. Mondjuk egy "ciginadrággal" még jobban passzol mint a magasabb sarkú társai. 

ASZIMMETRIKUS RUHA
Ezt a Zara rucit már bezsebeltem, de még nem volt alkalmam viselni. Zseniális ötlet, hogy "V" vágású a ruha alja, most az oldalt sliccelt ruhák és szoknyák nagyon felkapottak lettek. Nekünk ez tökéletesen megfelel a célnak, mivel a combunk külső része az ami izmosabb és formásabb, így mutathatsz valamit anélkül, hogy közben a narancsbőr miatt aggódnál. Egyébként képen nem tűnik annyira rövidnek mint élőben felvéve! 

"CIGI NADRÁG"
Minő zseniális és plus size barát találmány! Amikor tanácstalan vagy mit vegyél fel, nézz be az Asos Curve oldalára és találsz opciót dögivel. Na, ez a fekete egyenes fazonú nadrág, pláne azzal a fehér csíkkal, levarázsol a combodról 5 kilót. Ehhez tudom ajánlani a közepes sarkat, mert nem hivalkodó, hanem visszafogott látványt nyújt, és mindamellett nagyon arányos lesz az alakod tőle. 

CERUZASZOKNYA
Kedves olvasók, aki még nem vett ilyet, az azonnal induljon a H&M-be vagy az F&F-be, esetleg a C&A-ba, és szerezze be rögvest! Egy ilyen praktikus darab nélkül nem tudnám elképzelni a ruhatáramat, nekem azt hiszem 4 van a sima feketéből. Ha túl alkalminak találod, vegyél fel hozzá egy sportosabb felsőt és egy farmer dzsekit, stílusos leszel tőle, de semmiképp sem lezser. A fontos, hogy a hangsúly a cipődön és a felsőtesteden lesz, ezzel máris sok kilót veszített a combod! :)

A-VONALÚ RUHA
Lehet már unjátok, de egy ilyen tökéletes ruha soha nem unalmas. Mi a titka az A-vonalnak? Az, hogy a tested legkeskenyebb pontjától, a derekadtól indul, így legyen a combod bármennyire vastag, a szoknyarész szépen eltakarja majd, és mindenki a homokóra alakodra fókuszál ahelyett. Sok láb elfér egy ilyen ruha alatt! :)

Size can't stop me!

Megjegyzések

  1. imadom az A-vonalu ruhakat! tetszik ez a bejegyzesed nagyon praktikus :)





    http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése