OUTFIT - Vanilla Sky


Végre valahára újabb outfit poszt! Komolyan mondom, már szégyellem magam, hogy ennyire ellustulok ez ügyben, szóval  a héten kettőt is kaptok, és ez volna az első. Visszavonhatatlanul itt a tavasz, sőt lassan már a nyár is, így elővettem ezt a krém sárga nadrágot a szekrény mélyéből. Imádom a "bokaverdeső" fazont, egy magassarkúval párosítva szépen formálja a lábat. Legalábbis hosszabbnak tűnik, mint amekkora! A blézerektől nehezen szabadulok, de ezt nem tartom gondnak, egy fekete színű mindig lógjon a szekrényben. Minden üzlet tele van ezekkel a "sorbet" színekkel, ezt a nacit tavaly vettem, de még most is lecsaphattok hasonlóra, feltéve ha tetszik. Azért is választottam ma nadrágot, mert újabban kerékpárral közlekedem, és bár szoknyában sem okoz gondot a tekerés, attól még ez sokkal kényelmesebb viselet. Hordjatok nyugodtan világos színeket!











OUTFIT
Napszemüveg - Zara
Zakó - turi
Top - C&A
Nadrág - H&M+
Cipő - Stradivarius
Clutch - Zara
Nyaklánc - H&M
Size can't stop me!










Megjegyzések

  1. Nagyon jó lett! A "bokaverdeső" nadrágot én is szeretem, épp tegnap volt rajtam, magas, háncstalpú szandállal. Először tartottam tőle, hogy még alacsonyabbnak és vastagabb lábúnak mutat, de végül jól éreztem magam benne. Nem mellesleg szellősebb, kényelmesebb mint a bokánál is testre simuló fazon.

    VálaszTörlés
  2. Csinos. Épp most szereztem be egy törtfehér leggingset, de sokat gondolkodtam, hogy merjem-e hordani. Nem igazán hordok világos nacikat. Most szereztem egy is bátorságot. :)

    VálaszTörlés
  3. simple yet stylish!
    I love the clutch :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csinos vagy Judit :) A felső a kedvencem :) ja és persze a blézer, blézermániás vagyok :)

    VálaszTörlés
  5. This is my favourite Style. I like how you combinate it :)

    Visit me, it would be a pleasure :)

    http://saburafashionandbeauty.blogspot.de/

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése