Hirtelen felindulásból elkövetett shopping hibák


Tegye fel a kezét az a nő, akinek tele van a szekrénye felesleges, hirtelen felindulásból megvásárolt cuccokkal. Miután mind letettük a kezeinket, lássuk csak miket veszünk "majd jó lesz" alapon. 

1.
Az én kedvencem, és egyben leggyakoribb bűnöm nem más, mint a  

"CIPŐ AMIBEN MAJD MEGTANULUNK JÁRNI"
Akinek egynél több ilyen cipője van, az nem tanul. Akinek háromtól is több van, az hülye. Na, de mit tehetünk, ha egyszer szépek? C'est la vie!

2.
Sokszor nem tudom, hogy MIÉRT veszik meg a 

"NADRÁGOT AMI EGY-KÉT-HÁROM SZÁMMAL KISEBB"
Szomorú tény, de nem fogtok belefogyni csak azért, mert tetszik. Inkább vegyetek jó méretet, és ha fogytok, akkor bevetettek belőle. 

3.
Csodás találmány, és ha esetleg akciósan látsz valahol, akkor se vedd meg a 

"TÚL KICSI ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰT"
Igen, sztreccses és rád cuppan, ha összehúzod magad. Viszont a szerveidet összenyomja, és ez nagyon egészségtelen. Arról nem beszélve, hogy feltűnő helyeken vág be, ha kisebb a mérete. 

4.
A kedvenc sztárod, vagy bloggered hordja, Te meglátod egy kirakatban, és megveszed a 

"DIZÁJNER DARAB UTÁNZATOT"


Nagy crush volt nekem ez a cipő, ami egyébként egy Chloé utánzat. Gondolkodtam mi legyen, de nem tudom beépíteni a ruhatáramba, így csak a polcról nézelődött volna a szobámban. Nem szabad mindent csak azért megvenni, mert valaki olyanon láttátok, akiért rajongtok. Think first!

5. 
Adott egy ruha, ami nagyon tetszik. Tényleg csodás, és Te akkor is megveszed, ha

"TÚL RÖVID A SZOKNYA"
Azt hiszitek más csak a felsőt fogja figyelni? Sajnálom, de a válasz NEM.


Size can't stop me!



Megjegyzések

  1. Milyen igazad van! Nálam ez a vásárlásnál nagyon ritka dolog, a bejegyzés nagyon jó volt még sok ilyet!

    VálaszTörlés
  2. Nem Céline, hanem Chloe utánzat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, valamiért a Céline táska járhatott a fejemben :D:D:D.

      Törlés
  3. Én is estem már olyan hibába, hogy olyat vettem meg, amit aztán nem hordtam. Az ilyen ruhadaraboktól azonban gyorsan elbúcsúzom: Tesómnak adom vagy elajándékozom őket rászoruló(bba)knak

    VálaszTörlés
  4. hát engem a második példád annyira kitud akasztani, főleg hogy errefele csinos csajok vesznek sokkal kisebb számu nadrágot, hihetetlen!!


    chocolatefashioncoffee.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Rettenetes látvány, és nm hiszik el, hogy ez ízléstelen...

      Törlés
  5. Nem egyszer találkoztam olyan ruhadarabbal a szekrényben, ami nem nagyon volt ismerős elsőre és ez nagy hiba sajnos :( Emiatt is és az évszakok napi/heti szintű váltakozása miatt is vezettem be magamnál a gardróbszekrényem rendszeres átpakolását - egyenlőre működik! :)

    VálaszTörlés
  6. Nadrág, ami X számmal kisebb...

    biztos sokan vannak olyanok, aki tényleg kisebbet vesznek azzal a felkiáltással, hogy "majd belefogyok",
    de szerintem legalább ennyien, ha nem többet járnak úgy, hogy jó méretet vesznek, de időközben kissé kihíznak belőle... s ekkor jön a "majd visszafogyok", ami vagy önáltatásnak bizonyul vagy sem, de csak ha már túl kényelmetlen, akkor vesznek újat.

    Persze esztétikai szempontból nincs különbség a kettő között, de az utóbbi tábort azért nagyon megértem. Kisebbet még nem vettem, de ragaszkodtam már a kisebbhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha kihízod, akkor pedig venni kell másikat, vagy más ruhádba bújni. :) Engem nagyon zavar, ha rzem, hogy felszaladt pár kiló, és jobban feszül rajtam a ruha. Olyankor fel sem veszem, és jön a hiszti, hogy mi másban menjek ki az utcára akkor. :D

      Törlés
  7. Mintha a cipőgyűjteményemről írtál volna :( Nem is az a baj, hogy túl magas a sarkuk. Egyszerűen az én lábam nem kompatibilis azokkal a cipőkkel, amik nekem tetszenek. A hiba az én készülékemben van :( De ahogy írtad, C'est la vie!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése