GIVEAWAY - Plus Size Life születésnap



Egy kis meglepetéssel készültem a blog idei mágikus 3. születésnapjára! Csinálok egy "give away" játékot Nektek, hogy megköszönjem ezt a sok támogatást amit tőletek kaptam az elmúlt években. Nem lesz sorsolás, mindjárt meglátjátok miért. Három darab ajándékkártyát ajánlok fel,  a Mango, H&M, Zara üzletekbe, egyenként 5000 Ft értékben. A feladat annyiból áll, hogy kommenteltek a bejegyzés alá, mégpedig arról, hogy fennállása óta milyen hatással volt rátok a blog. A végére biggyesztitek az email címeteket, és azt, melyik kártyát szeretnétek. Végül pedig feliratkoztok (persze aki eddig nem tette) a Google segítségével, és lájkoljátok ezt a bejegyzést. A - számomra - három legkedvesebb és legőszintébb komment nyer! 

Eredményhirdetés: 
MÁJUS 1. 20:00

Size can't stop me!



Megjegyzések

  1. Szia!
    Boldog 3. Blog Születésnapot! (K)
    Én talán csak egy éve követlek szorgosan, de azota, ahogy rád találtam és elkezdtelek olvasni, képeket nézegetni teljes mértékben egy idő után könnyebben ment a saját magam elfogadása, rájöttem általad, hogy nem az természetes hogy mindenki vékony legyen vagy épp egyforma. Most ha választhatnék, hogy vékony legyek vagy maradjak ilyenek akkor egyértelmű, hogy maradok ilyenek, mert mit ér plusz kiló, ha boldog vagyok és önmagam lehetek... Rájöttem, a segítségeddel, hogy a színes ruhadarabok is jól állhatnak és lehet előnyös is rajtam nem csak a fekete (így már szép színes a szekrényem). Köszönöm!
    E-mail címem: dalma.snt@gmail.com
    Kártya téren pedig nekem mindegy, hogy melyiket nyerném meg. Ami nem tudom, hogy problémát jelente, hogy felém nincs a körzetben nincsenek ilyen üzletek, a másik pedig hogy Romániában lakom!?
    Feliratkozás és a lájkolás is meg volt (:
    ( Blogon: Dalma ( : Lájkoltam: Dalma Sánta néven)
    Köszönöm a lehetőséget! ( :

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. GRATULÁLOK DALMA!
      Te nyerted a Zara utalványt, privátban leírom a részleteket.
      Judit

      Törlés
  2. Szia Judit,

    Már nem is emlékszem, hogy keveredtem először a blogodra, de azóta minden nap figyelem mi újság a házad táján:) Nagy bátorságot adtál, hogy elkezdjek magassarkúban járni, színesebben öltözködni, és be kell valljam bár azelőtt sosem hordtam, de tőled megtanultam milyen hatalma van egy-egy jól megválasztott kiegészítőnek, szóval köszönöm a magam és a többi husinyuszi nevében is:) Boldog Szülnapot P.S.L.

    email: littlehostess@gmail.com
    kártya: H&M

    VálaszTörlés
  3. Drága Juditkám!
    Én nem 3 éva követlek, hanem lassan több mint 13 éve. Nagxon büszke vayok rád. Nagyon sok lánynak, nőnek példa vagy. Többek közt nekem is. Örülök h megismerhettel 2000 augusztusában. Sokat köszönhetek neked. Egy kicsit nekem is átadtál magadból, Ami jobb emberré tett. nagyon sok sikert kívánok neked! Nagyon szeretlek! Légy büszke magadra és arra amit ezidáig elértél.
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Szia Judit!

    Gratulálok a születésnaphoz :) Nehéz azt leírni, hogy számomra milyen hatással volt a blogod, elég régóta követlek már, néhol csendes szemlélőként, néhol pedig kinyitom a virtuális számat. Mióta olvaslak Téged, jobban kihangsúlyozom az alakom előnyösebb részeit, és rájöttem, hogy a derekamat sem szabad elbújtatnom ormótlan zsákok mögé, mert igenis van olyanom. Mióta ezeken változtattam, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és a környezetemtől is minden áldott nap kapok pozitív megerősítést. Még mindig van hova fejlődnöm, próbálom tágítani a határaimat szép lassan, és tudom, hogy ha inspirációra van szükségem, Nálad találok jó ötletet. Ha pedig elakadok vagy elbizonytalanodok valamiben, tudom, hogy Nálad szeretetteljes, őszinte tanácsot kapok. Csak így tovább :)
    E-mail címem: xameee@gmail.com
    Kártya: H&M (a többi üzlet itt nincsen sajnos)

    Köszönöm a lehetőséget!
    Szami

    VálaszTörlés
  5. Szia Judit! :)

    Én is szeretnék gratulálni a blog szülinapodhoz!!! Csodálatos teljesítmény!!! :) Sajnos nem követlek a kezdetek óta, de mikor felfedeztem a blogodat akkor rengeteg korábbi bejegyzést is elolvastam, és eszméletlen jók!!!!!! Sajnos fél éve elvesztettem a munkámat és azóta itthon vagyok, egyre jobban belejöttem a főzésbe és ennek következménye, hogy egyre jobban kikerekedtem, és ehhez még hozzájött az is, hogy ha rossz kedvem van akkor mindig csokit majszolok. A blogod segít, hogy újra szépnek és szexinek érezzem magam és magabiztos legyek a párkapcsolatomban. Te egy igazi vidám, dögös és elegáns csaj vagy, gratulálok!!!
    Ami a kártyát illeti én a H&M-re szavazok, mert az a kedvencem....:)
    Köszönöm a lehetőséget és további sok-sok sikert kívánok a blogodhoz és az életedhez is!!!
    Email címem: annaklabuzai@gmail.com
    Pusszi!!! Anna

    VálaszTörlés
  6. Kedves Judit! Gratulálok a 3 évhez, nem semmi, jó sok kitartásra lehetett szükséged hozzá :) Mondjuk minden bejegyzésedből süt, hogy imádod a divatot, ha olyasmit csinálsz, amit nagyon szeretsz az látszik!!!
    Mikor a blogodra találtam már nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy mi van rajtam, régen sokkal csinosabban öltözködtem, bár soha nem voltam egy nádszálkisasszony :D Ahogy néztem a képeidet eszembe jutott, hogy b....s miért nem csinálom már ezt??? Miért nem érdekel már h mit veszek fel? Miért nem vettem fel már régen egy frankó nyakláncot??? stb. stb... Azóta mindig várom, hogy mit írsz és újra felfedeztem az örömöt, amikor találok egy különleges, vagány darabot :) köszönöm szépen e-mail címem: musto.agnes@gmail.com A H&M-nek örülnék a + size részleg miatt :)

    VálaszTörlés
  7. Hahó Judit!

    Egy éve is van, hogy olvaslak,bár olykor nem, de az akkor miattam volt, nem érted.
    Inspirálnak a színeid, az összeállításaid és a mosolyod, ami független az időjárástól,mindig életörömöt sugároz felém.
    Valódi nőnek érzem magam, ha sikerül reggel harmóniában összeraknom önmagam-harmónia a formákkal, színekkel és a belső viharokkal:)
    Nem vékony akarok lenni, hanem boldog, sugárzó és nőies NŐ!
    Na ehhez kapok hol ezt-hol azt Tőled és töretlen hitet, hogy érdemes!
    peli@monornet.hu
    Zarába vennék valami dögös kiegészítőt a fekete bázisruhatáramhoz!

    írj még sokáig!

    KINGA

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Boldog Születésnapot! Igaz, még nem tudtam a blogodról a kezdetek kezdetén, de a facebooknak hála, rád bukkantam. Imádok ihletet gyűjteni az oldalról, és mindig élvezettel olvasom a bejegyzéseidet. Aztán a FashionEve-nek hála élőben is meghallgathattam a véleményedet a divatról. Örülök, hogy Magyarországon is vannak plus size blogok, hiszen lehetünk divatosak M-es ruhaméret felett is. Ezt a kijelentést méltóképpen képviseled;főleg úgy, hogy az extrémebb ruha összeállításokat is ugyanolyan magabiztossággal mutatod be nekünk és viseled, mint az alapdarabokat. Kívánom, hogy még sok-sok szülinapot éljen meg a blog, és a befektetett munkád hozza meg gyümölcsét! És köszönöm az eddigi munkádat, hiszen nagy hatással voltál rám!
    balazsbogi01@gmail.com
    A H&M-ben újítanám meg kicsit a nyári ruhatáramat! :)

    Sok sikert kívánok a továbbiakban is!

    Bogi

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Nekem azt mutattad meg, hogy mindenki egyforma. Nem az számít, ki hány kg, hanem az, hogy mindenki egyedülálló. Szeretem a színes egyéniségedet és az ízlésedet. Egy H&M-es utalványnak nagyon örülnék. Még ott nem is vásároltam magamnak soha, csak a kisfiamnak.
    gabriella.toth@kabelnet.hu

    VálaszTörlés
  10. nem ér nevetni a vallomásomon. ahogy olvasom, általában az emberek a hatásodra sokkal inkább elfogadják magukat. velem nem ez történik. nem tartom magamat túlsúlyosnak, de vékonynak sem. mondjuk úgy, hogy egészséges, de azért lenne még mit formálni. de tudod, hogy milyen gondolatot váltasz ki belőlem amikor meglátok Rólad egy képet? azt, hogy "bassza meg de jó lenne még pár plusz kiló, hogy olyan outfiteket kreálhassak és úgy nézhessek ki, mint Te."...és mondom, nem ér nevetni, tényleg így érzek:).
    az utalvány meg tökmindegy, egyik helyet sem szívlelem túlságosan, bár azért biztosan találnék valamit:D
    nem is ez a lényeg, hanem az, hogy pozitívan kell gondolkodni, amiben Te valóban segítesz. ma vagyok 60kg, lehet, hogy néhány év múlva 80kg leszek. na és akkor, mit számít? a lényeg a csomagolásban rejlik.
    secostumer@gmail.com

    VálaszTörlés
  11. Kedves Judit!

    Először is szeretnék sok sikert kívánni a "blogger születésnapodhoz". ;-)
    Én elsőnek az oldaladdal akkor találkoztam, mikor kíváncsiság képen beírtam a mágikus facebook keresőbe, hogy plusz size, és lám találtam olyat aki ezzel foglalatoskodik.
    El sem tudom mondani Neked, mennyire hálás vagyok azért, hogy segítesz nekünk minél csinosabban, vagányabban, nőcisebben öltözködni.
    Leginkább azt szeretem, mikor a kiposztolt csinos ruhák mellé, elérhetőséget is biztosítasz, azzal hogy megmutatod Nekünk, hol tudjuk beszerezni ezeket a remek ruhadarabokat.
    Remélem, hogy nagyon sokáig fogsz még blogolni, és hogy minél több + méretekkel rendelkező csinos csajszi Rád lel.
    Én személy szerint egy H&M-es utalványnak örülnék a legjobban.

    nikolett.furi@gmail.com

    Köszönjük!



    Niki

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Drága Judit!

    Sok társam nevében szeretném megköszönni, hogy anno elindítottad a blogot! Nem csak a különféle öltözködési tippeknek örülök, hanem a beszámolóidnak is a divatvilág fontos eseményeiről, programokról, amiken én, személy szerint nem tudok részt venni.

    Továbbá remélem, hogy még sokáig fogsz blogolni, és a plus-size elterjedésével különböző médiában is fellelhetünk téged,mint szakértőt :)

    Az utalványokkal kapcsolatban inkább nem választanék egyet sem, mert ki tudja, hogy mikor térek vissza "kishazánkba".

    Nagyon sok sikert kívánok a jövőre nézve!
    Hű olvasód,
    B.
    xxx

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  15. Jujj, ez borzasztóan hosszú lett, elnézést! :D :)

    VálaszTörlés
  16. Kedves Judit!
    Először is szeretnék gratulálni ehhez a 3 évhez, mindig elcsodálkozom, ha egy-egy blog meg tudja élni ezeket a többéves korokat egyediséggel és igényességgel, anélkül, hogy sematizálódna. Szerintem kevés is az a blog, ami napról-napra és hétről-hétre fenn tudja tartani az olvasók kíváncsiságát, és ezért szeretem a te oldaladat és a Facebookos frissítéseket is, mivel tartalmasak a bejegyzések, és az érdeklődésem töretlen. :)
    Szerintem körülbelül 1,5 éve találtam rá a blogra, és emlékszem olyan szinten megörültem, hogy találtam egy igényes, magyar oldalt, amely alapvetően azoknak a lányoknak/nőknek hasznos és érdekes, akik nem az átlagos ruhaméretekkel rendelkeznek, olyan tanácsokkal lát el, amelyek megvalósíthatóak, és inspirációkat nyerhetünk belőle.
    Számomra nagyon fontos, hogy egy oldal csakis úgy tud a szívemhez nőni, ha az írója nem száraz stílusban írja és készíti a posztokat, hanem azok érdekesek, és benne van az egyéniség is, reagál a megjegyzésekre, tartja a kapcsolatot az olvasókkal, kedves, közvetlen és segítőkész. Én többször is kértem tőled segítséget Facebookon és kérdezős oldalon is, és nemcsak nálam, de mindenki másnál is tényleg azt tapasztalhattam, hogy a legjobb tudásod szerint segítesz, ami számomra nagyon kedves.:)
    A végére annyit szeretnék elmondani, ami szerintem nekem a legfontosabb és amiben a legtöbbet adta nekem a blog, hogy merjem felvállalni azt, aki vagyok. Hogy azok a lányok, akiknek nem átlag ruhaméretekre van szükségük, ők is lehetnek ugyanolyan csinosak és ami a legfontosabb, stílusosak! Ami szerintem a legnagyobb baj mostanában, hogy a plus size lányok nem mernek csinosan öltözködni, nem merik keresni a lehetőségeket, mondván "Vajon nem nevetnének ki, ha ezt felvenném?" vagy "Nem néznének le, ha így jelennék meg?" És szerintem ez a legnagyobb oka annak, hogy 'mindenki' (ide átlag ruhaméretű lányokat is lehet sorolni, tehát 'mindenki') marad az egyszerű farmer-póló összeállításnál, "azt úgysem nézi le senki, az átlagos". Hogy őszinte legyek, rengetegszer gondoltam én is így, de Te tényleg inspirálsz abban, hogy ugyanolyan lehetőségei vannak a plus size lányoknak is, mint másoknak, csak más keretek között. :)
    Ez a give away pedig nagyon kedves gesztus, főleg, hogy egyszerre 3 olvasóra is gondolsz 3 különböző ajándékkal.:) Mindegyik üzletet kedvelem, de én személyszerint egy H&M kártyának örülnék talán a legjobban. :)
    E-mail címem: koleszadebi@gmail.com
    Köszönöm szépen először is azokat, amiket leírtam feljebb, valamint a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. GRATULÁLOK DEBI!
      Te nyerted a H&M kártyát, a részleteket megírom privátban.
      Judit

      Törlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. Kedves Judit!

    Én régóta követem a blogod, igaz most a munkahelyemről írok és valamiért innen a másik google fiókkal engedett csak belépni, de ez mindegy is :) Szóval, felfigyeltem régen már a blogodra, és Rád is, mert a megjelenés előtt sajnos nem sok olyan lánnyal és bloggerinával találkoztam, akik ezt a plus size dolgot ennyire nyíltan vállalva stílustippeket adnának a nagyérdeműnek, pedig szerintem szükség van rá, és igény is! Csodállak,hiszen vállalod és elfogadod magad, az írásaid nem a fogyókúráról szólnak, sugárzol és megmutatod a nőknek, hogy igenis lehet valaki csodaszép ha nem vasággyal együtt nyom 31 kg-t. Kimondottam szimpatizálok azzal is, hogy egyre több helyen látlak, újságokban, internetes felületeken visszaköszön egy ,,ismerősöm", így még inkább személyesnek érzem a kontaktot az adott rendezvényekkel vagy írásokkal kapcsolatban. Igaz én nem vagyok plus size, de ismerőseim közül vannak akik azok és sajnos látom,hogy nem mernek úgy öltözni, ahogy szeretnének,mert félnek a reakcióktól,főleg kisebb városokban és falvakban, ahol megszólják mindenért egymást az emberek. Nekik jó példa vagy, szép utat mutatsz, igenis tündökölsz és minden nő megérdemli, hogy tündököljön és legyen valami/valaki aki ragyogtatja, kezdetnek pár szív és lélekerősítő írás is tökéletes, ezzel nyitottabbá válnak. Mindenképpen örülök, hogy létezik ez a blog és annak is, hogy Te vagy, mert nagyon tetszetnek az outditjeid, imádom az instás képeid, a naprakészséged, és szeretném ha sokáig megmutatnád még a magyar nőknek is,hogy igenis merjenek merészek lenni, ,,tökösek" :) Köszönjük,hogy vagy! További csodás eredményeket és sikert kívánok neked az életben!

    Nem hiszem, hogy nyerek, nem is ezért írtam, de ha mégis így lenne a H&M utalványnak nagyon örülnék. Az e-mail címem hajnoca3@freemail.hu, Veszprémből írok neked, itt sajnos az emberek nem annyira nyitottak még az egyediségre :(

    Puszi: Hajni

    VálaszTörlés
  20. Kedves Judit!
    Én kb. egy éve követlek rendszeresen, igazság szerint fogalmam sincs milyen indíttatásból kezdtem el. Egy azonban biztos, amióta olvaslak, változott a gondolkodásom, és megpróbálom magam elfogadni a hibáimmal együtt, és már hiszem,hogy nem csak a fekete, amit hordhatok!:) Persze próbálok folyamatosan változni és formálódni, de az már számomra is nyilvánvaló, hogy egy tökéletes outfit nem a méreten múlik! Szóval Istenke éltesse a blogot még nagyon sokáig, hogy sokaknak adhasson erőt és döbbentse rá, hogy: "Size can't stop me!" :))
    E-mail címem: fenor05@gmail.com
    Ami az utalványt illeti, a Mangonak örülnék a legjobban:) Azonban a másik két márka is a szívem csücske! :)
    Puszi: Nórika

    VálaszTörlés
  21. Happy Birthday! Jól esik szép összeállításokat látni az enyémhez hasonló telt idomokon is, ötletadó.A H&M utalvány is jól jönne,szerencse fel! adromelke@freemail.hu

    VálaszTörlés
  22. Kedves Druszám :)
    Ami azt illeti elég nehéz megfogalmazni, hogy miért is vagyok rendszeres olvasód... Az-az igazság, hogy 1-1,5 éve bukkantam az oldaladra, valahogy a facebookon keresztül. Akkoriban én 42-es méret körül lehettem. Örültem, hogy olyan összeállításokkal találkozok, amik nőiessé tesznek, tökéletesen illettek hozzám. Éppen stílusváltásban is voltam, így még többet segítettél. Majd szeptemberben a Férjem és én elhatároztuk, hogy leadunk közösen pár kilót. Nem a külsőnk, sokkal inkább az egészségünk miatt, hiszen én akkor is csodásan éreztem magam a bőrömben ;)Ez remekül sikerült is (bár még mindig van hátra egy kicsi;) ) és mostanra általában 38-as a méretem. De ez egy cseppet sem szegte kedvem, hogy a Te oldaladat kövessem! Annyira pozitív a kisugárzásod és ez a képekből, írásokból mindig átjön, emiatt továbbra is rendszeres olvasó vagyok. Szerintem pontosan ezt jelenti az amit olyan sokszor hangsúlyozol te is, hogy a méret egyáltalán nem számít! Csak az ember érezze jól magát. Szép ruhákban meg ki nem érezne határtalan boldogságot? :D
    Elnézést, ha néhol összefüggéstelen voltam, de annyira sok minden kavarog a fejemben ha a blogra gondolok, hogy valószínűleg még így is sok mindent kihagytam.

    Ugyan nem az utalvány miatt írtam ezeket le, mert már régóta el akartam mondani, csak nem találtam hozzá a megfelelő közeget, de a H&M-et imádom, így biztosan ott költekeznék egy újabb csini rucira ;)
    Csodás napot!
    /szantofarnady@gmail.com/

    VálaszTörlés
  23. Boldog Szülinapot! =)

    Én másfél éve találtam a blogodra. A legeslegjobb barátnőm hívta fel rád a figyelmemet,ugyanis egy alattomos betegség miatt meghíztam és depressziós lettem...Nem tudtam mit kezdeni az új tükörképemmel,és a helyemet sem találtam a világban.Aztán elkezdtelek rendszeresen olvasni,és rájöttem,hogy így is ugyan olyan értékes ember vagyok,és ducin is lehetek csinos,és nőies,sőt irtó sexy is =)
    Nekem sokat segítettek a tippjei,és hogy nem tragédiának éled meg a telt idomokat. Mára már én is teljesen megelégedtem az új külsőmmel,és boldogabbak vagyunk a párommal,mint a betegségem előtt.Már az esküvőt és a babát tervezzük! Köszönöm ezt Neked! =)

    {malni22@hotmail.com} és a H&M utalványt tudnám felhasználni =)

    VálaszTörlés
  24. Szia Judit!:)

    Nem tudom,pontosan mikor találtam rá a blogodra,ha jól emlékszem,kíváncsiságból írtam be a keresőbe;Plus size,ekkor találtalak meg,rövidesen a szívembe záralak.Elolvastam kezdetektől a bejegyzéseket,annyira emberinek tűntél az írásaid alapján,amit nagyon kevesen mondhatnak el magukról,főleg elsőre.Hálás vagyok,mert megmutattad,egy telt,husi lány is lehet gyönyörű,legfőképpen NŐnek érezheti magát.Bár elég fiatalnak mondhatom magam,borzasztó sokat dobtál rajtam már most,ezáltal már úgy vágok neki az életnek,hogy felemelem a fejem az utcán,büszke vagyok magamra,nem csak a belsőmre most már,hanem külsőmre is.Összefoglalva egészséges önbizalmat adtál,amire szükségem van,és mindenkinek szüksége van!Köszönöm mindent,a többi olvasó és a saját nevemben is,Judit!♥

    muszkabogi@freemail.hu,Zara utalványt szeretném.:)

    VálaszTörlés
  25. Kedves Judit!

    Ahogy végigtekintek az elmúlt három éven a blogoddal kapcsolatban, akaratlanul is az én kereken három évesemre gondolok: a kisfiamra.
    A szokásos történet terhességgel és a súlygyarapodással engem sem került el de egy pillanatig sem menekültem önsajnálatba ,önsanyargatásba vagy önutálatba. Szerencsére már a kezdetek kezdetén rád találtam: kilenc hónapos terhesen inkább már csak gyönyörködtem a blogos szettekben, annyira már nem tudtam alkalmazni a tippeket a nagy pocakommal:) Viszont érdekes módon mikor egy nő életében hosszú hónapokra elérkezik a tréningnadrág-tejfoltos férfipóló kombó én akkor kezdem meg szárnyalásomat a divat és stílus birodalmában és lett mindennapos szenvedéllyé köszönhetően neked! Rájöttem, hogy pluszkilókkal és kisbabával is megérdemlem, hogy mindennap egy kis odafigyeléssel kihozzam magamból a legtöbbet, hiszen életem minden egyes napján én vagyok a hősnő és nem egy szenvedő áldozat.
    Köszönöm a pénz és időtakarékos tippeket: nem kellett félnapokig plázát járnom egy-egy imádnivaló ruháért 48-as méretben: jött ASOS, ebay.uk valamint sok-sok környékbeli turi és rájöttem, hogy a méretváltozás nálam igazi stílusforradalmat robbantott ki! Remek példakép vagy ahhoz, hogy egy nő megerősítést kapjon, hogy nagyobb testtel a nagyszerű és stílusos élet közelebb van, mint gondolnánk.
    Köszönöm állandóságodat az életemben, hogy ilyen kitartó blogger vagy és hétről-hétre tudok belőled töltekezni :) Hatásodra például megvettem én is a HandM-es fekete bőrdzsekit, ami nálam is nagy szerelem, ahogy minden más az életemben: a divat, a kisfiam és a testem :)
    Nagy ölelés neked mindenért! Pár hét múlva, ha fújjuk a háromgyertyás tortát kicsit rád is fogok gondolni.
    puszillak!
    gigiczovek@gmail.com(Igazából nekünk olvasóknak kellene összedobni és adni a szülinaposnak ajándékot de ha már így alakult akkor talán a Mango kártyának örülnék most legjobban, mert napok óta nem bírom kiverni a fejemből az ott látott tökéletes nude táskát)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. GRATULÁLOK MARGIT!
      Te nyerted a MANGO kártyát, a részleteket privátban leírom.
      Judit

      Törlés
  26. Kedves Judit!

    Amikor kisgyermek voltam, mindig azt tervezgettem, hogy amikor felnövök, divattervező leszek, gondolom, sokan voltunk így ezzel, természetesen a királylányos korszak után :), de valahogy nagyon másként képzeltem, mint amilyen jellege volt a divatszakmának, igazából nem is értettem, hogy miért van úgy, ahogy. Egyet biztosan tudtam, hogy ember nem létezik, akire nem lehetne varrni ráillőt, hiszen anyag az bőven van, a fazonok pedig testhez igazíthatóak. A szépség nem a mérettől függ, de akkor miért szól a divat csak a vékony lányoknak. Meg is beszéltem a barátnőimmel, hogy ha majd nagyok leszünk, ők lesznek a kifutón, majd mi megmutatjuk! Nagy elhatározások aprók szájából. :) Úgy tűnik megelőztem a korom, majd végül, és egyben szerencsére, engem is megelőztek, mert bekövetkezett az áttörés.

    A hasonló eszmeiség, az okos vásárlás képviselése(gondolok a pénztárcabarát tippekre, a variálhatóságra, a szükségesség megfontolására), a gyönyörű, nőiességet kihangsúlyozó outfitek miatt imádom azt, amit csinálsz, mint minden blogger, te is nagyon sokat adsz nekünk, olvasóknak, csak te adsz még egy kis "plus"-t is. ;) Nincs olyan nő, akinek mindig minden megfelelne saját magán, a "minden ruha rosszul áll" biztosan mindenki száján kicsúszott már egy-egy sikertelen vásárlási körút után, így vagyok ezzel én is, aztán rájövünk, hogy ennél nagyobb butaság nincs is, csak meg kell találni önmagunk, időt kell fordítani magunkra, egy kis segítség, és könnyebb elérni a célunkat, mint gondolnánk. Te ehhez vagy nagy segítség, aztán az öltözetet meg megkoronázhatja a mosoly, ami már őszinte, megérdemelt, és ahogy téged is, ez az, ami legjobban öltöztet mindenkit, ha boldogság nincs meg az életben, akkor semmid sincs. :)

    Nagyon boldog blogszülinapot és további örömteli blogolást!
    Stefánia

    VálaszTörlés
  27. Szia Judit!

    Az idejét már nem tudom megmondani, hogy mikor kaptam rá a blogodra, de arra emlékszem, hogy amikor a Glamour magazinban szerepeltél, már olvastalak! :)
    Szeretem a stílusod, és a bejegyzéseket, mert erővel tölt el. Az utóbbi időkben lelki harcot vívok önmagammal - egy megváltozott külső vajon megérdemel-e egy stílust? Jelenleg sem tudok még mit kezdeni magammal, sokat küzdöttem már lekileg-testileg és még keresem magam :D
    Ezért is olvasom a blogod, mert erőt ad, inspirál, és sokszor felvidít!
    És azt is szeretném megköszönni neked, hogy ha S.O.S. helyzet volt, te egyből adtál választ privát üzenetben is! A te segítségeddel találtam megfelelő méretű, mégis csinos, karcsúsított fehér blúzocskát egy munkahelyi programra! :)
    Nekem az igazi "online barátnőm" lett a blog: megmutatja mi áll jól, tippeket ad a vásárláshoz, felvidít egy-egy humoros írással, azaz számíthatok rá mindenkor és minden helyzetben.
    Bevallom dönteni nem tudok, hogy az outfit post-okat szeretem jobban vagy inkább a személyes hangvételű irományokat. Mindkét típus más és más... az outfit fotók közül már pár a számítógépem merevlemezén landolt az 'inspiráció' elnevezésű mappámban! A személyes hangvételű írások pedig sokszor feldobják a napom, mint például a legutóbbi hirtelen felindulásból elkövetett shopping-bakik :D Annyira magamra ismertem! :D But shoes... :D
    Bocsánat csapongok! :D
    Őszintén remélem, hogy maradsz még jó sokáig ilyen jókedvű és inspiráló leányzó!
    Mindennapi outift képeket követelek! :D
    Boldog Szülinapot a Blognak, és maradj mindig olyan, amilyen most is vagy!

    Zsuzsi
    e-mail: dr.nagy.zsuzsika@gmail.com
    Mango kártyát szeretném

    VálaszTörlés
  28. Szia, Judit!

    Először is nagyon boldog 3. születèsnapot a blognak! En körülbelül az első évtől követem nyomon a pàlyafutasod, először is nagyon sokat fejlődtél, mind szemelyisegileg, mind stílus teren sokat finomodtal, szerintem :) Ami pedig szintén nagy örömmel töltött el, hogy magam is észrevétlenül finomodtam stílusilag, ahogyan belőled inspirálòdtam. Szinte az egyetlen hazai fashion blogger vagy, akit máig követek, sajnos sokan elmennek egy olyan irànyba, ami fölènyességgel társul, es sokszor ilyenkor számomra már nem szimpatikusak a blog mögött álló személyek, úgy pedig már nem szívesen követek valakit, ha a szemelyiségével nem tudok azonosulni. Visszatérve, magam is plus size vagyok, es sajnos bele estem mindig abba a hibába, hogy inkább bő és unisex dolgokat hordtam, hogy takarja az alakom, es úgymond mindig biztosra mentem, maradtam a komfort zónámban, aztán, mikor láttam, hogy milyen bátran viselsz szoknyát és ruhákat, én is kedvet kaptam, hogy jobban megmutassam magam, és nőiesebben öltözzek. Azóta pedig kinyílt a világ :). Mióta már nőiesebben nézek ki, azóta a másik nem is máshogy áll hozzám, folyamatosan előre engednek, nyitják az ajtót és kapom a folyamatos pozitív visszajelzéseket, ami persze jót tesz az önbecsülésemnek. Szóval abszolút pozitív irányba változtam, és ebben Neked is részed volt, köszönöm!

    Ha netán én nyernék, Mango utalványnak örülnék, vennék belőle valami szupi táskát :)

    VálaszTörlés
  29. Először is köszönöm a nyereményjátékot és hogy résztvehetek rajta és természetesen Happy Birthday to Plus Size Life blog. :) Én Veled először a tv-ben találkoztam és első benyomásra is megnyerő volt a világod, az eleganciád, a tartásod és én ekkortájt tartottam ott, hogy elkezdtem nőiesen öltözködni, megpróbáltam kihozni magamból A NŐT és ebben te is erősen közreműködtél a tudtodon kívül is. :) Én azóta is rendületlenül figyelem a bejegyzéseid és ugyanúgy lázba hoz minden egyes postod, szóval megunhatatlan és kortalan vagy :))) Ja és természetesen azért is érezlek magamhoz közel téged, mert hasonló méret is vagyunk, szóval abszolút tudok veled azonosulni és a stílusod is nagyon egyezik az enyémmel. Nagyon jó, hogy találtam egy olyan bloggert aki nyitottan beszél a plus size világról, rólunk...meg mindenről. Ez nekem is nagyon sokat segített tisztába jönni sajátmagammal és valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül és ez fantasztikus dolog, szóval Ezer Köszönet azért, hogy vagy, hogy létezel! :) Lehet kicsit elragadtatom magam, nem áll szándékomban, de te kérted, hogy írjuk le milyen hatással volt ránk a blog. :)) De tényleg nagyon hálás vagyok minden postért :) és hogy tanítod az embereket a helyes megjelenésre, én is azóta merek szoknyát, ruhát hordani...előtte pulcsiban meg lógos nadrágban jártam mindenhova, egy vicc volt :P mostanra inkább a szoknyát és a ruhát választom mintsem a nadrágot :) és ezt Neked köszönhetem! :) Néha még most is meglepődöm magamon ha a tükörbe nézek, hogy te jó ég ez én vagyok...aztán adok egy pitypofot az arcomra, hogy hélóó ez igen is TE VAGY. :) Tényleg köszönök mindent és soha ne szegje kedved semmi a blogolástól. :)
    Ha valami ok folytán én is nyernék, akkor a H&M utalványnak volna helye. :) Köszönöm
    email: lonastylish90@gmail.com

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése