Egy ruha és öt alkalom


Mennyit kerestem olyan ruhákat a méretemben régen, amiket többféleképp hordhatok! Sokat turiztam, és azon kívül többnyire csak a H&M és C&A kínálataiban találtam nyári ruhákat elérhető áron. Viszont amióta megnyíltak az F&F üzletek Magyarországon is, egyre többször vásárolok ott. Lehet azt gondoljátok, hogy pár trendi ruha van a kínálatukban és azt boldog-boldogtalanon viszont láthatjátok majd az utcán. Itt jövök én a képbe, és most mutatok pár összeállítást, amivel ezt a mindössze 8900 Ft-os F&F nyári ruhát variálhatjátok kedvetek szerint. Mindegy, hogy a csajokkal mész koktélozni meló után, vagy épp az első randidra készülődsz, pár megfelelő kiegészítő, és elsöprő lesz a hatás! Ugye milyen egyszerű? :) 
Farmerdzseki H&M+,Cipő és táska Zara

Dzseki H&M+, Táska H&M, Szandál Asos

Zakó H&M, Aktatáska Asos, Cipő Zara

Blézer F&F, Cipő Asos, Clutch Zara

Kalap Asos, Táska és saru H&M

Size can't stop me!

Megjegyzések

  1. nagyon tetszett ez a poszt, igazán jó ötlet volt. én 38as méret vagyok, de nagyon szeretem a blogodat olvasni :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  2. és h&m+ van magyarországon? én most hallok róla először :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony! Debrecen, Pécs, és több Bp-i üzlet is árusít! :)

      Törlés
  3. Imádom ezt a posztodat (is), még-még! Egy 38-40 között ingázó :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Talán egyszer behozzák a boltok Magyaroroszágra a "petite"-vonalukat is a "plus" után (a H&M-nek ugyan pont nincs, de...). Én erre várok. Nem lehet állandóan a gyerekosztályról öltözködnöm. 1) ott nem találom, amit szeretnék; 2) csak alacsony vagyok keskeny vállal és rövidebb karokkal, de nem serdülés előtti gyerek, akinek se csípője, se melle.
    Ez az F&F ruha is csak átalakítással jöhetne szóba (túl hosszú és a derékvonala se ott van, ahol nekem kellene, hogy álljon valahogy). :(
    Az összeállítások viszont természetesen tetszenek! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése