Így domboríts a vörös szőnyegen

Follow my blog with Bloglovin
Sokszor gyakoroltátok már tükör előtt a tökéletes pózt? Rengeteg múlik azon - évek és kilók -, hogy a kellő pillanatban ki tudod e hangsúlyozni az előnyeidet. Én szinte mindet kipróbáltam eddig, és talán Adele verziója a kedvencem. Íme a hollywoodi sztárok trükkjei!

HASZNÁLD A KEZED
Kevés képen láthatjátok Adele-t úgy, hogy nem emeli ki karcsú derekát a kezével. Kellemes mellékhatás, hogy minden alkalommal megmutathatja tökéletes manikűrjét. 



LÉGY MOZGÁSBAN
Ha valaki, akkor Beth Ditto tudja, hogyan vigye bele a személyiségét minden mozdulatába. Egy egyszerű integetés vagy más kedves gesztus a közönség és a fotósok felé, és máris megnyerted őket.   

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET
Melissa McCarthy és férje Ben Falcone elragadó páros, a fotósok kedvencei. 

MELLBEDOBÁS
A Queen is tudja mi a legelőnyösebb testrésze. Minden alkalommal amint kamerát lát enyhén oldalra fordul, és diszkréten megmutatja domborulatait. Tőle aztán lehet tanulni, hogyan használjuk ki adottságainkat!

KIEGÉSZÍTŐK
Octavia Spencer idei Oscar gálán viselt ruhája nálam csillagos ötös! Mi az amit sosem hagy otthon? Egy apró clutch mindig van a keze ügyében, és ezzel könnyen oda irányítja a figyelmet ahová csak akarja. 

HIPS DON'T LIE
Beyonce elfogadta, megtanulta megmutatni és meg is szerettette mindenkivel a kerekded popsit. Kevés sztár pózol ilyen magabiztosan úgy, hogy ne hasson közönségesnek. Ő tudja! :)

ALL IN
Nos, Kim Kardashian pedig mindent bevet a vörös szőnyegen, hogy a középpontba kerüljön. Neki komolyan bármi jól áll, különösen Kanye West.

Size can't stop me!

Megjegyzések