ASOS WISHLIST - Kulcsdarabok tavaszra

Hetente órákat töltök az ASOS webshop termékeinek böngészésével, nem véletlenül. Jelenleg ez az egyetlen olyan hely, ahol elérhető áron bármilyen ruhadarabot megrendelhetsz a méretedben. Nem találsz a fast fashion üzletekben farmert? Irány az Asos Curve kollekció! Bármilyen kulcsdarabot megrendelhetsz és ha nem sikerül elsőre a méreted eltalálni, vissza lehet küldeni ingyen. Azt említettem, hogy ingyenes a házhozszállítás is? Az álmom ez a Charlie angyalai kék selyemruha, fontos alkalmakra tökéletes. 
 

Még mindig óriási népszerűségnek örvend a boyfriend jeans. Ezt a modellt Gabi Gregg legutóbbi bejegyzésében láttam és istenien állt neki. Szeretnék rendelni, de jelenleg nincsen, a többi modell pedig nem nagyon tetszik. Remélem hamarosan lesz ismét. 
Ha az elmúlt és a következő év legfontosabb és leghasznosabb trendjét, a geometrikus mintát szeretnéd beújítani, akkor ezt a ruhát vétek kihagyni! 
A motoros dzseki.... Nem ecsetelném én meddig kerestem egy műbőr változatot, amit meg is találtam végül. Viszont valódi bőrt csakis innen rendelnék, mert ezek divatos és jól szabott darabok. 
A farmer dzseki hasonló eset. Már közelebb kerültem a célomhoz, de még mindig várok a "blikkre". Az ilyen kulcsfontosságú ruháknál nekem fontos a szerelem első látásra. 
Az elől hosszú-hátul rövid pólók, blúzok és tunikák magassarkúval csinosak. Főleg, ha feldobják egy ilyen cukorka vállal. 
Tetszik a Marni divatház stílusa, de nem engedheted meg magadnak vagy épp nincs méret? Katt, és 2 héten belül a szekrényedben lóg ez a fantasztikus szett, amit kombinálhatsz külön-külön is. 
Az állatmintás cuccok valamilyen formában minden évben megjelennek a divatban, idén a baglyokat leváltották a rókák. Nekem is van egy rókás pólóm, sőt gyűrűm is. 


Megjegyzések

  1. Ez a kék ruha álomszép :) Én is jó ideje nézegetem az Asos honlapját, de rendelésre még nem adtam a fejem.

    VálaszTörlés
  2. Pedig nagyon tudom ajánlani! Tényleg ingyenes, 2 héten belül megérkezik. Nekem még nem volt rossz tapasztalatom. Kezdésnek pólót vagy kiegészítőt rendelj és később felbátorodsz... tapasztalatból mondom! :)
    Judit

    VálaszTörlés
  3. Mindenképpen sort kerítek rá, annyi szépet írtál már róluk :) Aztán meg majd jól beszámolok :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem ez a cipő kéne :) A pici pántos ami van kékben feketében és szürkében is. Olyat hol tudok szerezni ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt kedvedre böngészhetsz!
      http://www.asos.com/Women/Shoes/Heeled-Sandals/Cat/pgecategory.aspx?cid=17169
      Egyébként Zarában is van ez a fazon! Most nagyon népszerű! :)
      Judit

      Törlés
  5. De jó, hogy találtam valakit, aki rendel innen! Hogy viszonyítsak méret ügyben? Félek, hogy olyat fogok rendelni, ami nagy vagy kicsi...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése