Egy plus size lány ruhatára

Már rengetegszer említettem mik azok a ruhadarabok amiket könnyű kombinálni. Olyanokra van szükséged egy jó ruhatár kialakításához amik "átvészelnek" évszakokat is. Nekünk, plus size csajoknak külön oda kell figyelni a szabásra! Térjünk is a lényegre. 

FEKETE ZAKÓ
A legelső és talán legfontosabb, és szerintem egy nő számára kötelező viselet a fekete zakó. Hihetetlen mennyi mindent alkalmivá varázsolhatsz általa, és a megfelelő szabásnál sikkesebb nincs is. 
Ez a 3 fazon a kedvencem, van egy peplumos is, de azt ritkán hordom. Mindhármat turiztam egyébként. :) 

BALLON KABÁT 
Avagy külföldön elterjedt nevén a trenchcoat. praktikus és időtálló átmeneti viselet. Az álmom egy Burberry "HONEY" darab, ami ebben a kategóriában a non plus ultra. Jelenleg egy F&F ballon boldog tulajdonosa vagyok, ami az ár-érték aránynak tökéletesen megfelel. 

ÖV
A legjobb játék, ha az alakunkról van szó! Csípőre, derékre, mell alá, kinek mi áll jól. Nélkülözhetetlen a mindennapokban és alkalmakkor is. 
H&M öv
EGYENES SZABÁSÚ RUHA
Nem volt még egy olyan ruha a tulajdonomban amit ennyire ki tudtam volna használni, mint ezt a H&M+ pöttyös rucit! Télen és nyáron, ősszel és tavasszal, mindig könnyen variálhattam. Összesen 9900 Ft volt és ennek a tízszeresét éri az én szememben. Mondjuk ide beszúrnám, hogy ugyanez a ruha a sima H&M kollekcióban csupán 6000 Ft volt, de ugye ha már plus size vagy fizess többet.... 

SZÍNES ÉS MINTÁS BLÉZER
Lehetséges, hogy túl sok blézerem van, bár nekem ez még mindig kevés. Egy élénk színű és egy mintás "felkapó" teljes mértékben megújíthat egy elavult ruhatárat. Sokan észre sem vették néha, hogy kettő nappal azelőtt ugyanaz volt rajtam, mert már más kiegészítőkkel viseltem. 


TUNIKA
Édesanyák, molett lányok, és terhes nők legjobb barátja. Pár dologra viszont figyelnünk kell! Nem lehet túl feszes, sem nagyon bő. Ezt a rétegelt neon színű könnyű tunikát szintén turiztam potom pénzért. Az a jó benne, hogy a rétegelés miatt akár szoknyával is felvehetem, mert olyan minta rövid blúz lenne. 

Nos, az elmúlt másfél évben többnyire ezekre építkeztem vásárláskor, és öltözködéskor a szekrény előtt. Nem kell milliomosnak lenni egy praktikus és kihasználható ruhatár kialakításához. Amire szükséged lesz, az a tudatosság, következetesség és rengeteg, rengeteg próbálás. Ha tanács kell, keress bátran, akár személyesen is segíthetek! plussizelife@gmail.com

Size can't stop me!

Megjegyzések

  1. Ezt a citromsárga blézert nézegetem Rajtad egy ideje :) Egy élénk kéket szeretnék nagyon, talán az állna a legjobban a színesek közül. A blézerek azok, amikre sürgősen rá kellene gyúrnom... F&F-ben amúgy kb. 2 éve találtam 5ezer-ért (!!!) tökéletes ballont, de ott kellett hagynom, mert akkor még szorított a karja. Azóta is bánom, mert már bőven jó lenne rám. Sőt, talán már nagy is lenne.

    VálaszTörlés
  2. Élénk kéket a C&A-ban találsz igazán szépet.
    Judit, nagyon jók az összeállításaid. Nekem is rengeteg zakóm van, nagyon szeretem őket.

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen! Színes blézer van a C&A-ban, és mintás a H&M és Zara üzletekben most rogyásig! Ballon szerintem most is lesz olcsón az F&F kínálatában, anyukám idén vett egy hasonlót mint az enyém.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó és hasznos poszt Szívem! <3 Imádom rajtad a színes blézereket! A sárga a kedvencem! ;)Pusszancs :*

    VálaszTörlés
  5. Drága vagy Mariann! <3
    Végre tudok kommentelni, egy napja nincs áram, most csinálták meg...
    Gondoltam ha már beszéltünk erről a témáról meg is írom! :))
    Puszi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése