NAVABI - Dizájner ruhák nagy méretben is!

Gondolom mind emlékeztek még arra a német "Finally" elnevezésű reklámra ami nagy port kavart az elmúlt évben a médiában. A Navabi webshop dizájner ruhákat forgalmaz 42-es méret felett is! Volt szerencsém találkozni a képviselőivel a londoni utam során, hála a közösségi média hatalmának. 2012-ben indítottak egy versenyt, hogy megtalálják az év bloggerét, aki végül egyik személyes kedvencem Tanesha a Girl With Curves bloggere lett. Sajnos vele nem sikerült összefutnom, de ami késik nem múlik! 
Viszont a Navabi csapata nagyon lelkes és vendégszerető volt. Minden kérdésünkre válaszoltak, nagyon jót beszélgettünk. Sőt, ők is kíváncsiak voltak kis hazánk divatéletére, és megígérték, hogy utánanéznek a magyarországi szállításnak. 

Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget a kedves Annának, Esthernek, Mariának és Jürgennek! Danke schön! :)

Anna, Eva, Én, Esther a British Plus Size Fashion Weekend-en is találkoztunk

Az oldalon olyan dizájnerek ruháit találod mint Roberto Cavalli, Elena Miro vagy Anna Scholz. Szemezgettem a kedvenceimből, az egyik közülük Manone Babtiste francia tervező, még itt találkoztam vele először. 

ROBERTO CAVALLI


CARMAKOMA

MANONE BABTISTE További ruhák között böngészhettek a linkre kattintva! 
http://www.navabi.co.uk/

Size can't stop me!Megjegyzések

 1. Szia!Nagyon szepek a ruhak,szepek vagytok Ti is.Judit,Neked van Formspringed?Illetve,a kepen a jobb szelso holgy milyen markaju ruhat visel,tudod esetleg?A nevem pedig egyszeruen nem tudom megjeleniteni itt :S koszi,Mesi

  VálaszTörlés
 2. Kedves Mesi!
  Sajnos nem tudom milyen a ruha márkája, de több üzletben találsz hasonló rucit.
  Van formspringem, itt a link: http://www.formspring.me/plussizelife
  Remélem segítettem! :)
  Judit

  VálaszTörlés
 3. plus size corsets is a company that specializes in fabulous corsets, corset dresses and sets, which include plus sized corsets, ONE of which I am going to share with you today! Our plus size corsets are world's number one product in a word.We have big amount of plus size corsets for yours.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése