British Plus Size Fashion Weekend 2013

Háromszoros hurrá a londoni csajoknak akik elég eltökéltek voltak ahhoz, hogy szervezzenek egy Plus Size Fashion Weekend nevezetű eseményt. Erről már korábban írtam egy bejegyzést a Glamouronline oldalon is. Most újabb esemény történt, ugyanis két napja a rendezvény hivatalos bloggere lettem.



Egyre izgatottabb vagyok hiszen Február 15. mindjárt itt van! A szettem körvonalazódik, végre alkalmam nyílik méltó helyen viselni az Anna Dello Russo fejdíszemet! 


Ami szintén nagyon jó hír, hogy a castingokon magyar lányok is részt vettek, sőt be is válogatták őket. Kíváncsian várom melyik dizájner ruhájában vonulnak majd a kifutón. Videó is készült a válogatásról. 


Ha már a tervezőknél tartunk számomra a legérdekesebbnek a Syreeta Badu és a Oneonethree brandek tűnnek, még nem hallottam róluk. A főtámogató a Simply Be, itt nagy meglepetésre nem számítok, a színvonal adott. 

Syreeta Badu szoknya
Oneonethree kampánykép (IMÁDOM)
Remélem van olyan köztetek aki Londonban él és van alkalma ellátogatni, jegyeket az alábbi linken lehet vásárolni. A helyszín a londoni Shoreditch Town Hall, meseszép.

Végre egy esemény ami felpezsdíti a plus size közösséget, bátorít, erőt és magabiztosságot ad mindannyiunknak. Engem is épp úgy lelkesít mint bárki mást, úgy izgulok mint gyermekkoromban farsang előtt! 

Size can't stop me!

Megjegyzések

  1. Őszintén gratulálok,Ez nagyon nagy dolog. :) Izgatottan várom a beszámolókat,remélem nagyon sok lesz és terjedelmes,képekkel és szöveggel :)))))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Remélem sok képanyaggal számolhatok majd be! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése