Villants, de csakis ízlésesen!

Sokszor zavart engem az a tény, hogy nem hordhatom a divatnak éppen megfelelő "szexi" ruhadarabokat. Nem voltam elégedett a lábammal, a hasammal...etc. 15 évesen óriási fájdalom volt, hogy nem vehettem fel haspólót és miniszoknyát mint a többiek -hülyén éreztem magam bennük- bár az osztályképeket nézegetve most szerencsésnek érzem magam :).  
Azóta kikísérleteztem, hogy bármit a saját alakodra és személyiségedre variálhatsz, akár szexi cuccokat is. Az idei trendek közül  kedvencem az áttetsző fekete anyag. Nos, ez nekünk telt lányoknak még jobban is állhat mint a vékonyabb lányoknak ugyanis az anyag alá kell egy kis "husi", csak tudni kell viselni. Adele pedig tudja! Zseniális választás volt mindkét ruha, a pöttyös különösen tetszik, még télen beszereztem egy nagyon hasonló felsőt, amit mai napig imádok. Még dögösebb lesz a viselet ha bőrrel kombinálod, lehet szoknyával, de én a dzsekire szavazok. Gyöngy és arany kiegészítőket javasolnék hozzá, egyszerű, de nagyszerű! 


Ruha: Clemets Ribeiro
Ruha: Burberry
    Ezt a kis felsőt a H&M-ben találtam, de láttam még hasonlót a Debenhams-ban is. Azért óvatosan az áttetsző részekkel, mindent ez sem takar el!



Képek: redcarpet-fashionawards.com

Megjegyzések

  1. Szia! Nagyon tetszik a blogod :) Tudnál nekem tanácsot adni? Sajnos nem tudom mi áll jól, szerintem egyik testrészem sem szép:S Nem tudom melyik stílus áll közel hozzám, ez inkább talán hangulatfüggő :S

    Köszi:)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Era,
    szívesen segítek, de ehhez többet kellene tudnom (látnom) rólad. :)
    Örülök, hogy tetszik a blog!
    J.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Még, még, még , még új bejegyzéseket!
    I like this blog!

    VálaszTörlés
  5. Ismerős a problémád. Én is mindig keseregtem, hogy na, ezt se, azt se vehetem fel. És egyáltalán hol vegyek magamnak egyedi ruhákat? Így inkább saját magamnak varrtam. Ez kb 10 éve volt, még most is varrok, de inkább jellemző, hogy átalakítok készen vásárolt ruhadarabokat. Szeretek az internetről rendelni, legjobban vatera, clickshoes...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése