Adele mindent beborít

Visszatekintve az utóbbi évekre, soha nem szerepelt még egy plus size teltebb híresség ennyit címlapon mint most Adele. Régen azt nyilatkozta, hogy nem akar divatmagazinokban szerepelni, ám ezt nem egészen egy év alatt sikerült megcáfolnia. Úgy gondolom ezzel semmi baj nincsen, SŐT! Biztosan elfogult vagyok, de ha valaki a tehetsége mellé még szépséggel is meg van áldva akkor miért ne lehetne azt is megmutatni a világnak. Nők százezrei nyernek önbizalmat abból, hogy olyasvalaki is figyelmet érdemel aki nem ugyanúgy néz ki szemből és oldalról. Bár volt pár magazin aminek nem igazán sikerült Adele szépségét természetes módon kiemelni. Én elhiszem, hogy a koszmó  Cosmo lányok stílusa ilyen, de könyörgöm... Nem is végzett nálam a lista elején. Szerintetek melyik a legjobb/legrosszabb címlap? 

Abszolút No.1 a Bridget Bardot hasonmás! 

A szélfútta hajat jól kijátszotta a Rolling Stone.

Engem nem igazán zavarnak az olyan dolgok, hogy valaki piál vagy cigizik divatfotókon. Adele elmúlt 21 jogilag megteheti, és jól áll neki.

A Vogue címlapjára kerülni nem kis szó, főleg azután, hogy valaki kijelenti, nem akar címlapon szerepelni. 

Szélfútta II. Nem rossz, a dupla borítón jól mutat, de már láttuk.

Végre egy kis szín! Ügyes a minta és a póz választás, nem kellett sokat manipulálni a képen, hogy trendi vékony legyen. 

Szép kép, de már uncsi I.

Szép kép, de már uncsi II.

Ez csupán az arc takarás miatt nem lopta be magát a szívembe, a kabát viszont isteni amit visel.  

Persze, csak takarjuk el azt a jellegzetes gödröcskét, és készítsünk hozzá keskenyebb arcot is! Miért is ne?? Az ELLE kétszer is megtette... DISLIKE



Többet nem is fűzök a képhez mint amit már fent leírtam. Szerintetek ez Adele??


képek:www.whosdatedwho.com, onlinepeoplemagazine.com

Megjegyzések

  1. Glamour és Vogue mindenféleképp :)

    VálaszTörlés
  2. Olyan gyönyörű arca van, hogy az ember észre se veszi, hogy plus size (legalábbis én sose látom annak. egyszerűen szépnek látom.)

    VálaszTörlés
  3. Egyébként az én szemem is folyamatosan átsiklik a túlsúlyán... De nem is bánom. Ki bánja? Csodaszép nő, csodaszép hanggal. :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a hangját és gyönyörű nő!

    VálaszTörlés
  5. Adeleről egyféle képet csinálnak egyféle sminkkel, egyféle hajjal amióta csak befutott. (60-as évek retro, gondolom ez a brandje) Tök átlagos szomszédlány, a kedvenc színe meg a fekete. Bár mostanság olvastam, hogy ledobott néhány kilót... talán egyszer valami színt is fel fog venni magára, mert olyan, mintha 24 órában gyászolna.

    http://aka.media.entertainment.sky.com/image/unscaled/2011/12/08/Adele-1211-11.jpg

    http://cdn.crushable.com/files/2011/09/adele-paparazzi.egg_86d65.jpg

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése