Szilveszteri outfit ötletek

Hát eljött az az este ismét, amit szinte senki nem vár úgy mint a karácsonyt. Egy kötelező buli, tele nyűggel, kedvetlenséggel, és legtöbb esetben unalmas végeredménnyel. Viszont az estét máris feldobhatjuk azzal, hogy ízléses öltözékben köszöntjük az új esztendőt. Olyan ruhákat válogattam, amiknek nagy részét vagy fel is próbáltam. Most sajnos el kell döntsem mit vegyek meg a leárazások idején belőlük,ugyanis mindbe belezúgtam... 

A szürke tunikát ajánlom azoknak, akik pocakot akarnak elrejteni, a szélesebb csípőjű lányokon viszont nem mutat jól. A cipő kényelmes, a színe miatt pedig tökéletes szilveszteri viselet! 
szilv

Aki a visszafogottabb romantikus stílust kedveli, annak tökéletesen áll majd ez a halvány púderrózsaszín összeállítás. A cipőt imádom, tulajdonképpen mindenért oda-vissza vagyok most ami csipke. A nadrágot kétféleképpen is felvehetitek, ha belehúzod a toppot szépen kiemelheted a derekadat, akkor akár egy vastagabb övet is felvehetsz hozzá. 

A fényes dolgokat is felvehetjük, semmi pánik! Ez a sima póló szabás abszolút nem hivalkodó, fekete kiegészítőkkel pedig nem néztek majd ki egy díszgömbnek. Azért én szeretek színt is vinni az öltözeteimbe, így ezzel a csodás kék cipővel "fejelem" meg az összhatást. (Valószínű ebben a szettben leszek Újévkor, de fingercross!!)

Egy elegáns Piroska tudja, hogy a fekete-piros kombinációval vigyázni kell,könnyen túlzásba eshet az ember. Én inkább ezüsttel próbálom kombinálni ezt a dögös, és rendkívül előnyös szabású ruhát. Aki ezt felveszi lehet nagymellű, kis mellű, sovány, kövér, széles csípőjű, akkor is szuperül áll majd neki! 

Megjegyzések

  1. Nekem most a bronz színű felső a mindenem!Remélem még maradt belőle és nem kapkodták el... Holnap kiderül. :)
    xoxo
    Judit

    VálaszTörlés
  2. Nice collection. It's great to see this blog of yours. You feature really nice plus size clothing for women.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése