Téli inspiráció innen onnan

Cipőimádat! Nagyon szeretem a különleges cipőket, amik már magukban is öltöztetnek. Csak felkapsz hozzá egy farmert és egy semleges színű felsőt, felkened a kedvenc élénk rúzsod és már mehetsz is. A leopárd minta  nyerte el az első helyen idén. 

Az életben nem vásároltam volna chino fazonú nadrágot, ha nem látom Sakinának milyen jól áll! Gabi Gregg csillogó rucijairól nem is beszélve! Nagyon szeretek olyasmiket kipróbálni ami kifejezetten nem plus size barát. Muszáj felpróbálnunk valamit, mert a 21. században nem érvényesek azok  a közhelyek amiken nagyszüleink nevelkedtek. Szóval fel a chinót, csillogó ruhákat, oversize pulcsikat, és bőrhatású nadrágokat! 

Pöttyös Pannák figyelem, amitek van felveszem! Talán ez számomra a legkedvesebb minta idén, egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne legyen mindenből valami pöttyös itthon. Van már szemüvegem, esernyőm, felsőm, ingem, bizsuim... Nicolette blogján láttam ezt az inget is, és olyan gyönyörű.


Szőrme szőrme szőrme! Bármilyen formában! Sál, kesztyű vagy kabát teljesen mindegy. Nagy rajongója vagyok az usánkáknak és szőrmegalléroknak is. Neon színnel párosítva pedig elolvadok tőle. Stéphanie is tudja viselni, ez a 2 színű kabát remekül áll neki!





Hajvasaló kidob (legalábbis szekrény mélyére elrejteni)... Minél nagyobb puffosabb hajat szeretnék kábé minden reggel. Kissé nehéz a dolgom mert sok hajam van, de keresem a tökéletes hajformázót, amivel elérhetem ezt a szuper "marylin" paróka hatást. Nem tudok betelni vele mostanában, Adele frizuráira emlékeztetnek. 


Rúzs és... akármi is, a lényeg, hogy minél sötétebb legyen. Bordó, lila, bíborvérvörös, esetleg élénk narancs. A vörös rúzs királynője a szememben mindig is Gwen Stefani lesz. 




Megjegyzések