MARKS & SPENCER - Ahol a méret nem luxus

Tegye fel a kezét aki rendszeresen vásárol a Marks&Spencer üzleteiben! Jól gondolom, hogy nem repülnek a kezek a magasba? Pedig alaptalanul mellőzzük ezt az üzletet, főleg mi plus size csajok. Például nem kellett külön "plus size kollekció" után kutakodnom, mivel szinte mindegyik részlegen kapható ruha a méretünkben! Ezzel a szettel jó pár hülye közhelyet megszegtem, kezdve a skinny farmerral, bezárólag a vízszintesen csíkozott felsővel. Én így képzelek el egy laza őszi öltözetet, amikor a városban kell rohangálni egész nap. Törpe sarkú cipő, hozzá ez az abszolút kényelmes farmer, és az egészet egy kiváló szabású ballonnal koronáztam meg. A sálat nyakba, fejre vagy bárhová köthetitek, én sokszor hordok turbánt, kalapot vagy fejkendőt. Ígérjétek meg, hogy legközelebb nem mentek el az üzlet előtt, hacsak próbálni is, de kukkantsatok be. Kellemesen fogtok csalódni!




Megjegyzések

  1. A legtöbbet látogatott üzletek közt van nálam, sokat vásárolok ott, persze csak akciós cuccokat, mert amúgy megfizethetetlen nekem. Azt szeretem, hogy a nadrágnak van dereka és nem lóg ki belőle semmim, ha lehajolok. A polóknak pedig olyan az anyaga, hogy moshatod, nyúzhatod, alig-alig kopik ki! Cipőt, fehérneműt és elegáns kabátot is vettem már ott, na ezek az igazi örök kötelező darabok a ruhatáramban! Alapvetően valamiért a megfizethetetlen és idős korosztályt célzó üzletként szerepel nálunk, pedig koránt sincs így, viszont pár helyen elég bunkók az eladók...

    VálaszTörlés
  2. nagyon jóóóóóóóó képek! : )

    VálaszTörlés
  3. Köszi Tekla!:)
    @Klio: A minőségben én is egyet értek! Az eladókkal még nem volt rossz tapasztalatom, sőt például a Duna Plázában kifejezetten kedvesek voltak mikor arra jártam. :)

    VálaszTörlés
  4. Mennyire jó az a ballon! :) Tamara leggingsével is mesés lesz!

    U.I.: Örülök, hogy tegnap találkoztunk! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése