Készüljünk a nyárra: H&M

A nyári fürdőruha küldetés második állomása a H&M. Már rengeteg helyen cikkeztek az új B.I.B. kollekcióról, mivel Tara Lynn plus size modell az arca. A véleményem azóta sem változott, jó egy-két darab, főleg a kaftán, de a nagy része olyan mintha össze lenne csapva. Ahhoz képest, hogy ez egy kampány, semmi érdekesség nincs benne a modellválasztáson kívül. Arról nem is beszélve, hogy nálunk nem kapható a teljes kollekció. Viszont ami jó, azt szívesen ajánlom.

H&M B.I.B. KOLLEKCIÓ
Nem vagyok rajongója az állat mintáknak, ez viszont tetszik. Különlegessé tettek egy sima egyrészes fürdőruhát, és a minta sem hivalkodó.
Egyrészes fürdőruha
Méret: 44-54
Ár: 6990 Ft

Ezt az egyszerű tankinit azok válasszák, akik mellben nem olyan erősek. Nekik inkább az előző fürdőrucit ajánlanám. Ezt mondjuk egy másik színben is el tudtam volna képzelni, túl egyszerű ez a fekete, viszont ha jó kiegészítőkkel kombináljuk biztosan csinosan mutatnánk benne.  
Tankini top
Méret: 44-54
Ár: 5990 Ft

Íme az alsó rész. Nem mondom ez a kis oldalhúzás jó ötlet. Eltereli a figyelmet magáról a hasrészről. Ennek köszönhetően a csípőnk ívén lesz a hangsúly ami hasznos kis trükk. 
Tankini alsó
Méret: 44-54
Ár: 2490 Ft
Így néz ki együtt.

EGYRÉSZES
Azért nem feledkezek meg azokról sem akik pont a méret határon mozognak, ahogyan én is sokszor. Ez elég gyakori jelenség, hogy valakinek 44/46, esetleg 46/48-as a mérete. Így találhatunk ruhákat a többi kollekció kínálatából is. 

Ez az egyrészes végre nem csak feketében kapható, hanem egy nagyon is nyárias narancs színben. Ne féljetek az élénk színektől ha feketével vagy fehérrel kombináljátok nem hibázhattok. 
Egyrészes fürdőruha
Méret: 34-44
Ár: 3990 Ft

BIKINI
Az apró mintát is bátran lehet hordani! Arra ügyeljetek, hogy ne legyenek nagy minták az olyan részeken mint a has, csípő vagy mell. Ez a kis apró pöttyös nagyon cuki, és kék ami a kedvenc színem. Az ilyen nagy bugyis bikinik minden duci lányon jól állnak, én most szeretnék egy retro magas derekú bikinit nyárra! 
Bikini
Méret: 34-44
Ár: 5990 Ft


Megjegyzések

  1. annyira tetszenek nekem ezek a magas derekú bikinik,meg a pántnélküli egyrészesek is, d enem vagyok elég bátor hozzájuk:/

    VálaszTörlés
  2. Jajj, az a narancssárga nagyon szép :) Kár, hogy itt nincs H&M.

    VálaszTörlés
  3. Szia, egy kérdés, most hol erhetoek el a b.i.b kollekció darabjai Pesten? ( eddig az alleet tudtam, de most onnan eltűntek :s) előre is köszönöm válaszod

    VálaszTörlés
  4. Kedves Anna! Amit biztosan tudok, hogy Bp-en a Corvinban és a debreceni Fórumban van. Rajta vagyok az ügyön, hogy esetleg van-e máshol.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése