Kövesd a Vogue Curvy tanácsait!

Az olasz Vogue Curvy oldalon időszakonként megjelenő outfit ajánlót találhattok. Most a tavaszi-nyári tanácsokból szemezgettem nektek. Bárki számára elérhető és nem utolsósorban megfizethető darabokat kerestem és találtam is!

Minimál stílus, ezt imádom! Nem kötelező ruhát venni, sima szoknya+felső is tökéletes, a lényeg, hogy az alsó legyen sötét. Tudom ennek kicsit borsos az ára, de egy ilyen ruha nagyon jó befektetés!
 C&A  Sixth Sense 22000 Ft.
 A kék a kedvenc színem, egy ilyen rucit hétköznapra és alkalomra is fel lehet venni, a kiegészítőkkel variálható! Ha jól tudom le is van árazva...
H&M 8990 Ft
 A fehéret is nyugodtan hordhatják ducik, csak nem szabad nagyon testhezálló rucit venni. 
H&M 8990 Ft
 A bézs színnel vigyázni kell, valami színben elütő kiegészítőt vegyetek fel hozzá. Különben "alaktalan" hatást kelt. Ezt a ruhát az övvel együtt árulják, szóval arra külön már nem kell költeni. 
C&A 7990 Ft
Az Asosnál még mindig ingyenes a szállítás! Ez az oldalt csavart ruha "onesize" és szerintem megkötős, így te döntheted el milyen lazára hagyod. 
Asos Curve 8000 Ft
 Még több outfit: http://www.vogue.it/en/vogue-curvy/daily-suggestions

Megjegyzések

  1. a fehér színnel azért én vigyáznék, mert az még a nagyon vékony lányoknak is igen ritkán szokott jól állni.

    VálaszTörlés
  2. Konkrétan ezt a ruhát próbáltam, és nagyon jól állt, sőt fehér farmerem is van. A megfelelő szabással és kiegészítőkkel bármit "ducisítani" lehet:)).

    VálaszTörlés
  3. Szerintem sem kell félni a fehértől.
    Úgy vettem észre, hogy sosem a szín az, ami nagyít, hanem a szabás, a fazon. Ha az el van találva, akkor boldogság van. :)

    VálaszTörlés
  4. ezekkel az érvekkel nem tudok vitatkozni :)

    VálaszTörlés
  5. ezek a ruhák tényleg nagyon szépek, egyiknek se mondanék nemet ha velem akarna jönni! :p

    Viktória's Style

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése