Fodrászatok Éjszakája - Vágjuk, mi a buli!


A rendezvénysorozat célja a fodrászatba járás gyakoriságának növelése, a fodrászok, fodrászatok megismertetése a még nagyobb közönséggel a művelődés, a kikapcsolódás, a kultúra és az igényes frizurakészítés egybeolvasztásával. 
Ezzel együtt a különböző művészeti ágazatok - zene, képzőművészet, festészet, 
fotózás – produktumainak bemutatása, az érdeklődő közönséghez való eljuttatása, 
eddig ismeretlen módon. Kortárs alkotók, feltörekvő tehetséges művészek, zenészek gondoskodnak a kellemes környezetben kialakuló fergeteges hangulatról, 
miközben új stílusirányzatok megismerésére nyílik lehetőség a város legmagasabb színvonalú fodrászataiban.
Ezen az estén a szalonok másképp fogadják vendégeiket. A zenét DJ-k szolgáltatják, a vizuális élményről a hazai művészeket felkaroló alapítvány által meghirdetett Hungarian Beauty pályázat nyertes képei gondoskodnak, míg a megújulásra vágyó/váró vendégek a rendezvény ideje alatt, valamint az azt követő 14 napban 50%-os kedvezménnyel alakíttathatják frizurájukat a kedvezményre jogosító kártya ellenében. Mindezt mindenki kedvére, a hozzá legközelebb álló stílusban kialakított fodrászüzletben teheti. A legfontosabb ugyanis, hogy minden szalon más stílust képvisel. Eltérő a zenei és képi összeállítás, a helyszínek hangulata és ritmusa, de a színvonal mindenhol ugyanaz.
 
1 este, 9 helyszínen 9 stílusban, 9 kiállító művész és 18 dj, 50% kedvezménnyel a Fodrászatok éjszakáján!
 
Avasd fel az új frizurádat, vagy csak gyere és bulizz velünk tovább a Corvintetőn tartott after partyn is.
 
Keress minket weboldalunkon http://fodraszatokejszakaja.hu/ vagy kövesd a legfrissebb eseményeket a Facebook-on, Iwiw-en és Twitteren is.

ÉN OTT LESZEK! ÉS TI?

Megjegyzések