Glamour Women Of The Year 2011 egy dundi blogger szemével

Jobb később mint soha! Birtokában minden képnek amikre szükségem volt a beszámoló megírásához jelentem elkészültem!
Egy egész hetes ruha-ékszer-cipő-táska-frizura para előzte meg, de minden összeállt az utolsó pillanatban. A ruhámat Zoe Phobic készítette. A plus size kollekciójának egyik darabja szolgált alapul. Végül rengetek bókot kaptam a ruha miatt:). A nyakláncomat Hidvégi Petra készítette, Chaby segített megtervezni. A cipőm Deichmann a táskám pedig H&M. 
A gála fantasztikus volt. Az UP! klub ideális helyszínnek bizonyult. Csak kapkodtam a fejem mikor elhagytuk a ruhatárat. Rengeteg híres ember, és a divatszakma legjava mind jelen voltak. Az idei díjkiosztó érdekessége az volt, hogy bárki megtekinthette élőben a glamouronline oldalán. Számunkra is tartogattak vizuális élményt, a jelölteket bemutató videók körben a falon voltak kivetítve. A műsorvezető Rákóczi Feri volt.
Több mint 20000 ember szavazata alapján íme a nyertesek névsora:



Mi is birtokba vettük a Glamour falat (ami egy óvatlan pillanatban nem általkodott ránk borulni) Festyvel és Chabyval. Plusz még több bloggerrel is találkoztunk(Je Suis Un PrinceMéhes Regitrendsoftomorrow, KredigraVajda Mályi Zsuzsa ), rengeteg képet készítettünk, de mindenekelőtt egy jót buliztunk!

Végre személyesen is találkozhattam Maróy Krisztinával a Glamour magazin főszerkesztőjével, akinek a meghívást köszönhettem. Nem kis munka volt ezt az eseményt összehozni!

A díjkiosztó után a Triumph Shape Sensation alakformáló kollekció bemutatója következett. A sztárvendég Demmer Erika plus size modell volt, aki csakis emiatt az esemény miatt utazott haza Magyarországra. A modellek a fehérneműk mellett a DaalaRna ruháit viselték.
Amint vége volt a gála hivatalos részének elkezdődött a buli! Eljött az ideje a vicces képeknek, táncnak, koktéloknak. 
Erikának a sok interjú között jutott rám is ideje, trécseltünk és persze készítettünk pár fotót is. Imádom a  ruháját, ez is DaalaRna!

































Már jócskán elmúlt éjfél mikor elcsíptem pár kedvencemet is egy közös kép erejéig. Szegedi Kata nagyon kedves volt, nemsokára készítek vele egy interjút a blogra! 
Végre találkozhattam a nők megszépítőjével az átalakító műsorok hazai királyával, kedvenc stylistommal Lakatos Márkkal! 
Tudom nem plus size, és semmi köze  a blog témájához, de nagyon szeretem, és végig neki szurkoltam az X-faktor alatt. Most pedig az Euróvíziós Dalfesztiválon szurkolok neki. Hajrá Wolf Kati! 
Hajnali kettőkor már elég álmos lett a banda, úgy döntöttünk távozunk mielőtt bárkinek ásítássá alakulna a fülig érő mosoly az arcán. Így taxikba vágtuk magunkat, és úgy gondolom aznap éjjel mind ugyanarról álmodtunk... :)
Köszönet a képekért Chabynak(Smizedivat), Nórinak és Krisztiánnak a Trends of Tomorrow-tól, és Évának (Kredigra). Ezeken a blogokon még több képet találhattok!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése