Grammy Awards 2011 Red Carpet

Why is it good for this formerly hot celebs to look like a square draw? This year at the Grammy Award Jennifer Hudson and Kelly Osbourne's dresses highlighted this. Kelly's head and calves are much bigger than her thin body! For me Jennifer's emission is gone, she looks like Posh Spice on her old pictures where she wore a tiny corset, and her boobs were in her neck...
But it was good to look at Amber Riley and Kim Kardashian, they were faboulos. I love Amber's jewellery! I know that Kim isn't a plus size, but her curvy body looks gorgeous.
Miért jó, hogy homokóra alak helyett úgy néznek ki ezek a hajdani bombázók mintha valaki vonalzóval rajzolta volna meg őket? Az idei Grammy díjátadón Jennifer Hudson és Kelly Osbourne ruhája ezt a szögletességet még jobban kiadta. Kelly feje és vádlija teljesen aránytalan a teste soványságához képest! Az én szememben Jennifer Hudson elvesztette a kisugárzását, úgy néz ki mint Posh Spice a régebbi képein, mikor összeszorították egy fűzővel, és a mellei mint két kis bogyó a nyakáig fel voltak nyomva... Viszont nagyon jó volt ránézni Amber Rileyra és Kim Kardashianre, csinosak voltak mind a ketten. Imádom Amber ékszereit! Tudom, hogy Kim nem igazán plus size kategória, viszont őt viszonyítás miatt raktam be ide, sokkal csinosabb mint Kelly és Jennifer...
Dress: Ema Savahl
Dress: Kaufman Franco,Shoes: Christian Louboutin
Dress: Tadashi Shoji's, Shoes: Alexandre McQueen
Dress: Versace, Shoes : Christian Louboutin

Megjegyzések

  1. azzal egyetértek, hogy Jennifer sokkkal jobban nézett ki husibban, de nekem Kelly jobban tetszik így :) talán azért, mert kevésbé közönséges, nem azért, mert kevésbé duci :)
    xoxo

    VálaszTörlés
  2. Hát az ízlése sokat javult az tény:))

    VálaszTörlés
  3. Kim Kardashian nagyon szép. Jennifer... olyan lett,mint az aszalt szilva szerintem. :-/ Kim és Amber Riley legalább jól érzik magukat a bőrükben,ahogy elnézem. :-)

    VálaszTörlés
  4. Én is pont emiatt ragadtam meg az ő képüknél...tudtátok, hogy a Kardashian csajoknak van egy plus size kollekciója K-dash néven? Sajnos még nem sokat tudtam róla kideríteni:)

    VálaszTörlés
  5. Én nem tudtam, de jó.:) Nekem amúgy még America Ferrera nagy kedvencem. Ő is olyan csinos tud lenni, és abszolút szuper kisugárzása van.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése