Sales treasures +++ Leárazás kincsek


Because of my exams, I had hardly no time for the sales, but I bought a few things:). I wanted this H&M cardigan for months, and when I saw it's new price 2000 Ft(6,5 €) I took it pronto to the cashier. I like to wear it with a thin brown belt, and a little bit "open", because it is more good-looking. 
Primarily I was looking for casual boots, and I found one nice in Stradivarius for 9990 Ft(32 €). But I have to learn the catwalk, because I never had so high heels (12 cm). I bought at Deichmann fury insoles wich are warm and confortable. 
 A vizsgáim miatt nem sok időm jutott idén a leárazásokra, de azért beszereztem pár dolgot így is:). Erre a H&M kardigánra régóta fájt a fogam, és mikor az üzletbe térve megláttam a piros címkén, hogy 2000 Ft(eredeti ára 8990 Ft), már vittem is egyenesen a kasszához. Egy vékony barna övvel szeretem hordani, és a mostani tavaszias időnek hála kabát helyett is ezt vehetem fel:). Lehetőleg "szétnyitva" hordom, az sokkal előnyösebb, csinosabb.
Alkalmi csizmát kerestem égen földön, ez volt a fő célom, és találtam is egy szépet a Stradivariusban 9990 Ft-ért.Csakhogy újra kell tanulnom benne járni, mert még soha nem volt 12 centis sarkú cipőm, de olyan jól állt, hogy nem hagyhattam ott:). Szereztem hozzá a Deichmannból olyan talpbetétet ami zselés és szőrös is egyben, melegíti a lábat és nagyon kényelmes!











Megjegyzések

  1. oohhh nahát ez a híres 12centis tűsarok, nagyon szép, jó választás:) Biztos jól áll rajtad!
    na és már tudsz benne járni?:-P

    VálaszTörlés
  2. Köszi! már egyre jobban megy:)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése