New Year with new resolutions+++ Új év, új fogadalmak

2011... after a quarter century, full with enthusiasm. hope and of course resolutions. Sounds familiar? Thw New Year is a miracle for me, it's an chance for resumpsion it was made up for this. 
The most popular resolution is to be on a diet! We get a lot of tips and tricks, proffers and preferences. Don't go for these, set realistic goals! Few things, that could help. 
2011... túl egy emberöltőn, tele lelkesedéssel, reménnyel és persze megannyi fogadalommal. Ugye ismerős mindenkinek? Számomra az új év varázslat, lehetőség az újrakezdésre, így lett ez kitalálva.
A legnépszerűbb fogadalom mi is lenne, ha nem a fogyókúra! Elárasztanak minket ilyenkor "tuti tippekkel", ajánlatokkal, és kedvezményekkel. Ne dőljetek be, reális célokat tűzzetek ki! Pár dolog segíthet ebben.

Book/Könyv:

Bookline 5990 Ft
When I read the books of Eve Ensler, I feel pleased, relaxed and confidence. The books are: 
Eve Ensler könyv trilógiáját  a Történetek valódi nőkről-t olvasva átjár az elégedettség, a nyugalom és önbizalom. Tartalma:
  • The Vagina Monologues/már 10 éves Vagina monológok
  • The Good Body/Tőkéletes Testek
  • I Am An Emotional Creature/Érző Lelkek
Movie/Film:

The Gordos is a spanish movie without cheesy hollywood feeling, it is entertaining and life-like. For short: One group therapy. 5 overweight people. 5 muddled life, that meets. 
Kövéren szép az élet (Gordos), egy hollywoodi giccstől mentes, szórakoztató és főként életszerű spanyol vígjáték. Röviden: Egy csoportterápia. 5 túlsúlyos ember. 5 keszekusza élet, amely majd találkozik.

Wear/Ruha:


Choose dresses with one size less than yours, you can reach that goal easy, and it's a good motivator. It could be a dress that you always wanted to wear once, or you never dared to wear. 
Válassz tavaszra valami olyan ruhadarabot, amire régen vágytál, vagy még nem is merted kipróbálni! Ami fontos, hogy mindössze egy mérettel kisebbet vegyél, ez elérhető cél, és egy ilyen darab nagyon jól motivál:).

  • Dress/Ruha : ZARA
  • Skirt/Szoknya: NUBU
  • Blazer/Blézer: DORA MOJZES
  • Shorts/Sort: H&M


Megjegyzések