DON'T+++Heti tilos

"Boot-lenght"
Not every plus size women has thick calves and ankles, but most of them still. This is for them. I know I'm a little late, because it is the end of winter season, but when a good sale comes you can find good boots:). 
The point is the lenght of the boots! The one wich hits the middle of your calf isn't good. It's bad. The boot should be longer, or shorter than this middle lenght. The best ankle boot has highheels! Heels Heels Heels! Don't forget, your shape is much better when you're wearing shoes with high heels! A heel with 2-3 cm is better than a shoe without heels...

"Csizmahossz"
Nem minden duci lánynak vastag a vádlija vagy a bokája, de a legtöbbnek igen. Ez nekik szól elsősorban. Tudom elkéstem kicsit, mert a téli szezon elején kellett volna ezzel előrukkolni, de a leárazások idején bárki találhat még egy jó csizmát:).
A lényeg a csizma hossza! Az a típus ami pont lábszárközépig ér kerülendő. Nagyon. Vagy hosszabb legyen, vagy bokacsizma. Azokból is vannak ám kivételek, például a teljesen lapos talpú bokacsizmák. Ezek nagyon előnytelenek, és szerintem azoknak is akiknek különösen vékony a lábuk. Sarok Sarok Sarok!!! Ne feledjétek, javít a tartáson, sokkal jobb az alakja mindenkinek magassarkúban! A szaladgálós cipődnek is legyen minimum 2-3 cm sarka.






boots/csizmák: zara.com

Megjegyzések