Plus size 'Sex and the City' on VH1

http://www.citychiconline.com/

The casting of the new reality show is already running it's going to be the 'Sex and the City' from big girls perspective. They looking for 4 plus size women who are hot, voluptuous, and single. The question is, that are these girls able to do what Carrie, Miranda, Samantha and Charlotte already achieved. The most important things at the selecting are: do they have style?, are they dating?, do they have active social life?...etc.
I think it is a good idea to show people the single life of curvy women, but I'm curious about the 'real' reality. 

Már tart a castingja annak az új valóságshownak, ami majd a népszerű Szex és New York sorozat mintájára készül. A különbség mi lesz? Négy olyan los angelesi dundi lányt keresnek, akik dögösek, érzékiek és szinglik. Azt kutatják, vajon ezek a lányok is képesek lesznek-e arra amire Carrie, Miranda, Samantha és Charlotte. A válogatáson fontos szempontok, hogy a lányoknak van-e stílusa, randiznak-e, élnek-e társadalmi életet...etc.
Jó ötletnek tartom, hogy ne csak a sovány csajok szingli életét ismerhessék meg az emberek, de nagyon kíváncsi vagyok mennyi lesz belőle a "valóság".
forr: http://www.foxnews.com/

Megjegyzések