Liptai Claudia Megasztár 5 ruhatár+++ Host of the Hungarian Idol, Claudia Liptai

I made a little summary about the dresses Claudia Liptai wore when she was the host of the fifth Hungarian Idol. It's a luck, that there wasn't a stylist contast, because Claudia outfits were many times beautiful as much as terrible...But hats off for the good dresses! In reality she would have taken down hers... :)
Készítettem egy kis összefoglalót Liptai Claudia Megasztáros outfitjeiről. Szerencse, hogy nem volt stylist verseny, mert legalább annyiszor nézett ki Claudia jól, mint amennyiszer borzalmasan... Viszont a jó rucik előtt le a kalappal /ami rajta volt tényleg levehette volna...:)/!


First my favourites:
Először jöjjenek a kedvenceim:
Diva. Nothing else to say. Her legs are perfect, the slash is not ordinary. The shoulder-padded dress makes her body gorgeous, and I love the three-quarter sleeve. This was a direct hit! At the final her dress was exactly the same, only in white. 
Díva. Ehhez mást hozzá sem tudnék fűzni! A lábai formásak, és a hasíték sem közönséges. A válltöméstől lett teljes az összhatás, gyönyörű alakot kölcsönöz neki. A háromnegyedes ujj is tetszik. Ez a ruci telitalálat! A fináléban ugyanilyen ruhát viselt, csak fehérben.
Classic elegance, the hair and the boat neck is simply, but hits. The dark dress fits her red haircolour. Klasszikus elegancia, ez a haj és ez a csónak kivágás egyszerű, de ütős. A sötét szín jól áll a vörös hajához.
The little black dress with the tutu skirt was good choice too. I like the harmony between her bun and the skirt.
Ez a kis fekete a habos szoknyával szintén jó választás volt.Tetszett, hogy a konty a szoknyarésszel harmonizált.
Her legs are incredible in this outfit. The stylist returned a few times to this square accessory wich is the focuse of the dresses. Love it:)!
Nagyon csinos a lába ebben a szettben, a stylist mindig visszatért ehhez a négyzet díszhez ami  a ruha középpontját adja, tetszetős:).

Not bad:
Elment:
The shape is good, but I dont like the shirt-sleeve and the shoes with the stockings. Bourdon coloured shoes are better for this dress. 
A szabása jól áll Claudiának, de nem tetszik az ingujj és a cipő+harisnya együtt. Egy bordó cipő kellett volna...
I's too simple, black with black. She is pretty, but not fancy.
Túl egyszerű, fekete feketével. Csinos benne, de semmi extra.

The bad ones:
Nem tetszetős:
Where is her waist? That jeans top's line is straight, and I don't like the stockings on her arms. 
Nincsen benne dereka, és szerintem azért mert a farmer boleró alja egyenes, a harisnya  a kezén sem nyert hangszórót nálam....
It' a mess, that hat is terrible, it would be very good without the belt and the hat. 
Összevisszaság, az a kalap nem jó, anélkül és az öv nélkül csini lett volna.
I wear skirts like this, but simply black ones with a coloured top, or the top's material should be very different from the skirt. The worst thing are the boots... I hate latex.
Én is hordok szoknyát így, de az sima fekete pamut, és a felsőm színes, vagy elütő anyagú. Ami teljesen elrontja az a csizma, amúgy is utálom a latexet.
A very good skirt, with the worst top ever-> the worst combination ever
Miért kell egy ilyen jó szoknát elrontani egy olyan felsővel?
The last is the worst! A beautiful women in her thirties dresses like a teenager, and this dress isn't trendy at all. Nothing else to say. 
Utoljára hagytam a legrosszabbat. Egy gyönyörű harmincas nőt beöltöztetnek egy olyan tini cuccba, ami már nem is divat. Egyebet nem is tudok hozzáfűzni.

PS: Tehetséges és szép nő, csak többet kellene tiltakoznia mikor rábeszélik a ruhákat:).  

képek: tv2.hu

Megjegyzések