+CHIC+

The holidays and New Year's Eve are close in. Formerly I was despaired, because I couldnt found THE dress in my size as my friends. In our days the supply is better, but if you can't find anything you like, look for a needlewoman and don't set a limit to your imagination. But don't be taky:).

Jönnek az ünnepek, a szilveszter, a báli szezon! Régebben mindig kétségbe voltam esve, mert nem találtam méretet azokból a drága ruhákból amiket a barátnőim hordtak. Ma már több helyen kapható nagyobb méret, de ha mégsem találnátok ruhát, bátran keressetek varrónőt és engedjétek szabadjára a fantáziátokat! Persze a jó ízlés határán belül:). Íme pár tanács.


16/44
Azoknak ajánlom akik arányosak, a masni eltereli a  figyelmet a kényes részről.
Azoknak a lányoknak tudnám ezt ajánlani, akik felsőtestben nem sokkal erősebbek, mert a fodor a nagyon nagy mellet előnytelenül hangsúlyozhatja.

18/46
Ez a sellő szabás nem feltétlenül tilos a moletteknek, de mindenképp mintás legyen a ruha, hogy valami megtörje az "egybe" hatást.
Az anyag lágy esésének csakis jó hatása van az alakra. A nagy mellűek ezzel is vigyázzanak.

20/48
A fűzővel szépen lehet alakot formálni, ha mintás, akkor a szoknya rész mindenképp egy színű legyen.
Feltűnő színeket mindenképp egyszerű szabással párosítsunk! Akkor nem véthetünk hibát.

22/50
Ha valakit a karja zavar, nem kell teljesen eltakarnia, elég egy rafinált pánt, és máris dekoratív az összhatás.
Ez a kedvencem, egy ilyen ruhával még XXXXL-esen is gyönyörűen nézhet ki bárki! 

Mindenképp hasznos beruházás egy alakformáló fehérnemű. Az ár tükrözi a minőséget, ha lehet ezzel ne spóroljunk. (Body Wrap 11513 Ft)

Forrás: edressme.com, igigi.com

Megjegyzések