Variation for pants

This is me. I would like to start this par with my favourite colour. I love blue!!! The pants are frome H&M B.B. collection. 

A képeken Én vagyok látható, ezzel a bemutatkozás meg is volna. Egyik kedvenc színemmel, a kékkel indítanám ezt a rovatot.  A kék naci a H&M B.B. kollekciójából való.

I'm wearing a Promod shirt, and a Zara bag. The little flower is from H&M.  You can wear this on cold evenings, with a leather jacket, or a cardigan.
Az első szereléshez egy Promod top, fekete Zara táska és H&M virág társult. Hűvös estéken szerintem egy bőrdzseki passzolna hozzá leginkább, vagy valami vagányabb boleró, mindegy csak ne kötött legyen!
This is more colourful! I think some can recognise the most beautiful thing from the H&M Garden Collection. The red shoes fit very well, but for example a blue one would be too much. As a bag I would recommend a white, red or blue. 
Ez már kicsit színesebb! Gondolom sokan ráismernek a H&M Garden Collection legcsodásabb darabjára, erre a szépségre:). A piros cipő nagyon feldobja, a kék cipő már sok lenne. Táskának viszont kék, piros vagy fehér színt javasolnék.
That white blouse  looks so nice, and casual( and it is:) ). You have to be a little bronzed to wear it. 
Ez a fehér blúz most a kedvencem. Nagyon kényelmes, és nyáron jól mutat, persze ha már kicsit lebarnult az ember.

Megjegyzések